logo songteksten.net

THC - Feestbeesten

Van de 1 tot de 2,3 swing hem naar de 4. Pak de wiet en het bier want de Rocks is hier, tijd voor plezier, hennesee stroomt als een rivier, geldflappen van papier net als een bankier. Pop die fles nu, nigger pop de flessen. Rocks is in de house en ik kom mijn dorst lessen. We vullen zakken, hebben de smaak te pakken, concurrentie in de pan hakkend op alle vlakken. Tuindorp Hustler Click nakken met ze 3en of 4en, vol glas genoeg sma\'s zo blijven we ons plezieren. Als roofdieren gaan we uit ons dak, eigen tempo op gemak maar altijd heel precies exact. Je kent de stijl, chickies zijn geil. King Masabee flext de beat en ik flex de freestyle. Het nodige is nodig, dat is duidelijke taal, vind onzin overbodig en stress al helemaal. Het feest is al op gang, maak een clip met lam, alle gangster en crimsons stallen in de gang. Het feest gaat niet stoppen, kom met jonkoe op de proppen, van die rakkers, van die grote geile gave toppen.

Beesten en feesten nigger dat doen de meeste, we doen het als geen ander noem ons maar feestbeesten. Wat stijgt er rechtstreeks naar je bol: Alcohol en mijn glas zit voor de 10e keer vol. Dus pak de Gin en de sap verplaats je naar de vloer, smatjes zijn spang, niggers zijn op de loer. Het feest gaat niet stoppen ik heb geld in mijn zak. Doorgaan tot \'s morgens vroeg ja zo doen we dat. Dus pak de Hennesee en verplaats je naar de vloer smatjes zijn spang, niggers staan op de loer. Het feest gaat niet stoppen ik heb geld in mijn zak, we gaan niet weg voor het op is yo zo doen we dat.

Yo dit is een fissa nigger hier in de Noordside, voor ieder wat wils. Iedereen is voorbereid en bevooraard. Wat moet je hebben want ik heb het. Verslafend en syntethische teksten eyo ik rap het. Schenk hem 40 procent vol met wat ijs en ik schep het en wil je liever sneeuw zet het bankoe en ik schep het. Zonder op te scheppen, doelgericht ik ben niet stop te zetten. Zie het als mijn plicht om de zaal weer op zijn kop te zetten. Alles leuk een aardig, misplaats mijn vriendelijkheid en ik word baldaadig. Maar no spang, want Amsterdam komt in vrede, ik zie de zin van moorden niet in dus geef me ook geen reden.

We blijven beesten en feesten nigger dat doen de meeste, we doen het als geen ander noem ons maar feestbeesten. Wat stijgt er rechtstreeks naar je bol: Alcohol en mijn glas zit voor de 10e keer vol. Dus pak de Gin en de sap verplaats je naar de vloer, smatjes zijn spang, niggers zijn op de loer. Het feest gaat niet stoppen ik heb geld in mijn zak. Doorgaan tot \'s morgens vroeg ja zo doen we dat. Dus pak de Hennesee en verplaats je naar de vloer smatjes zijn spang, niggers staan op de loer. Het feest gaat niet stoppen ik heb geld in mijn zak, we gaan niet weg voor het op is yo zo doen we dat.

En je weet op feesten is er altijd wel een freak, een mooie griet fanatiek altijd klaar voor een priek, wetend dat je geiler dan geil bent, wist ik dat je mee ging want ik weet dat je die stijl kent. Zowieso tip en blow in mijn regio, geliefd bij de tanga\'s want ik ben die geile neger yo. Die zware hetero en dat vind ik beter zo, ik neuk alleen maar geile ho\'s ja tooch. Terug van weggeweest bevind ik mij weer op het feest, dikke vette jammie\'s worden wederom geplayed. Vitamine X slaat in als een bom. Voel je hem? Hij komt. Fucking THC Chalid NRD nog steeds nummer 1, dus draai die jam meteen en draai der niet omheen anders word Chalid gemeen. Hier kom ik eraan, die gekke Marokaan. Wat heb ik eraan? Geef mij maar bmw alles der op en der aan. Maar ook blijven roken tot de ramen beslaan en met de THC je weet het nooit. Blijven doorgaan tot ons fucking ??? met de NRD je weet het nooit. Blijven roken, blijven drinken. Hoodstuk 1 dicht gegooid, hoofdstuk 1 dicht gegooid.

Dus pak de Gin en de sap verplaats je naar de vloer, smatjes zijn spang, niggers zijn op de loer. Het feest gaat niet stoppen ik heb geld in mijn zak. Doorgaan tot \'s morgens vroeg ja zo doen we dat. Dus pak de Hennesee en verplaats je naar de vloer smatjes zijn spang, niggers staan op de loer. Het feest gaat niet stoppen ik heb geld in mijn zak, we gaan niet weg voor het op is yo zo doen we dat.

FEMU logo Songteksten.net heeft toestemming van Stichting FEMU om deze songtekst te tonen.

De songteksten mogen niet anders dan voor privedoeleinden gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan.