logo songteksten.net

Mastah D - D-Z-E-N-A-N

(refrein2x)
D-Z-E-N-A-N mijn echte naam is dzenan maar iedereen kent me als Mastah D cuzz that's me

(Mastah D)
ik ben Mastah D maar mijn echte naam is dzenan maar je hoeft niet te rennen...als je me ziet want ik doe je niks een jonge rapper met respect en met iets kicks...Rappen is mijn baan ik ben een bosnier en dzenan is mijn naam....ja rule is echt niks vergeleken met mij...al de fans staan in de rij want ze willen een handtekening van mij...ik ben de jongste rapper van nu noem me geen neppert want dat ben ik zeker niet ik ben geen miet!!!..
want mijn liedjes zijn niet voor mietjes...ik ben dzenan en mijn brow heet kenan ik rap voor mijn plezier en om jullie dingen duidelijk te maken ..ik heb respect duss verwacht maar niet dat ik jullie ga afkraken!!

(refrein2x)
D-Z-E-N-A-N mijn echte naam is dzenan maar iedereen kent me als Mastah D cuzz that's me

(J - Chomp)
Dzenan oftwel Mastah D is een goeie gast terwijl hij veel chickky's verrast...hij pakt de chick die bij hem past...hij verrast ze uit het niets ja die chickky's...hij rapt als de best hij is beter dan de rest....Dit is zijn eerste cd en iedereen luistert lekker mee dat is goed want rappen zit in zijn bloed.....want hij heeft erg veel moed,soms doet ie wel raar maar chickkys pakt ie wel een paar....dat past bij hem en clips maakt ie over de webcam hij is een serieuze rapper en zeker geen neppert hij is geen gangster hij houd niet als mensen gaan zeiken dan zou ik maar uitkijken voor hem....ik ben blij dat ik dzenan ken hij is Mastah D zeker wel beter dan die Master P. dit was mijn stukje over D-Z-E-N-A-N dzenan en nu ga ik wegrennen want ik moet gaan....rappen is ''D's'' baan......

(refrein3x)
D-Z-E-N-A-N mijn echte naam is dzenan maar iedereen kent me als Mastah D cuzz that's me


FEMU logo Songteksten.net heeft toestemming van Stichting FEMU om deze songtekst te tonen.

De songteksten mogen niet anders dan voor privedoeleinden gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan.