logo songteksten.net

Moordgasten - Toegangspoort

Doe de poorten open want nu kom ik er aan. Deze tekst moet even doorstaan, wil je niet afgaan, maar doorgaan zonder stil te staan. Moet je om de klappen op te vangen klaarstaan.

Er vallen keihard rake klappen, dat moet je zeker wel snappen. Je probeert en wilt ontsnappen, maar die actie moet je kappen. Je krijge een hete woordenzee over je heen. Vergeef me vergeef me!: Neen!

Want Luke Nukem kent geen genade. Hij zal je met moordaardige teksten overladen. Wie een kuil graaft voor een ander, word zelf middenstander. Van het gevecht, echt, het is een plicht. Luke Nukem is de gene die het zegt.

En meent, mn rapteksten traint om steeds te groeien. "Doei he!", zeg ik tegen mensen die me uitroeien proberen. Ik zal ze een lesje leren te teren op het verteren, en daarna te manipuleren.

Luke Nukem! met mij valt niet te fokken. Niet voor niets staat dat Nukem, ik kan kernbommen droppen. Kernbommen in de zin van rap. Dus je weet na deze song waar ik het over heb.

Luke Nukem! Het lijkt me klare taal. Die ik zo uit deze hersenpan haal. Dit is het begin spring er niet tussenin want ik spuw mijn woordenvuur er tegenin ik doe mijn eigen ding en zin.

FEMU logo Songteksten.net heeft toestemming van Stichting FEMU om deze songtekst te tonen.

De songteksten mogen niet anders dan voor privedoeleinden gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan.