logo songteksten.net

ABN - 'k Geef Gene Fok!

Deze is voor die zogenaamde vrienden, die wel vriendschap van me kregen maar me eigenlijk niet verdienden. Deze is voor degene die m’n vriendschap niet verdiende, hem daardoor verloren en nooit terug zullen vinden. Vaststelling conclusie; de band die we hadden een illusie, want de rode draad in onze vriendschap bleek toch die ruzie. Spontaan gevolgd door die vergiftigde vergiffenis, vriendschappelijke wedergeboorte bleek een verhulde begrafenis. Ik weet niet of het een gave is zo hypocriet als jij te zijn, als jij voor mij een echte vriend was dan is een schildpad een konijn. Tijd voor kentering, hier is je rekening, zeker vriendschap voor het leven, pak maar een levensverzekering. Ik doe nu mijn eigen ding en laat je vierkant staan. In de schaduw van m’n gevoelens kun je erover denken wat je hebt misdaan, en mij hebt aangedaan of heb je geen besef? Mij nog durven bellen getuigt eerder van domheid dan van lef. Bij de mensen die niet deugen ben jij opgeslagen in mijn geheugen, ‘t enige dat ik betreur is dat ik zolang geloofd heb in een leugen. Wat we hadden dat zat scheef, ik denk dat ik overdreef, of dat ik na wat er gebeurd is nog ne fok om u geef!

‘t Maakt niet uit hoe jij het stelt, ik geef gene fok
‘t Maakt niet uit of ge belt, ik geef gene fok
Voel mijn verbaal geweld, ik geef gene fok
Ik geef gene fok ik geef gene fok
‘t Maakt niet uit hoe jij het stelt, ik geef gene fok
‘t Maakt niet uit of ge belt, ik geef gene fok
Ik geef gene fooooook, ik geef gene foooooook, ik geef gene foooook, ik geef gene fooook

Jij was die vreemde die ik al jaren kende, waar ik veel mee heb gedeeld zowel vreugde als ellende. Nu ben jij een ouwe bekende die onze vriendschap heeft vernield, gepushed tot het ophield wat heeft je bezield? Om het zover te drijven dacht je dat ik het niet zag, die valse glimlach en je gemaakte gedrag. Hier is je ontslag en vergeet een nieuwe sollicitatie. Gevallen uit mijn gratie en ‘k geef geen explicatie, maar een beetje frustratie zal er altijd zijn. Maar liever pijn dan schijn hocus pocus verdwijn! Uit mijn leven gewist beslist dat een egoist, en opportunist als jij door niemand zou worden gemist. Ik ben zwaar pissed maar beter dat dan triestig. Ons verleden is mistig, zogenaamde vriendschap listig. Nu weet je hoe het zit, en hoe het heeft gezeten. Blaffende honden bijten niet, maar ik heb juist gebeten.

Als ik naar de mensen van ons landje kijk, was jij altijd diegene met het meeste gezeik. Ik laat je achter trek nu je plan, ga voor mijn eigen leven, de toekomst die nu wacht. En verder voor ons part, volgt ieder zijn hart

FEMU logo Songteksten.net heeft toestemming van Stichting FEMU om deze songtekst te tonen.

De songteksten mogen niet anders dan voor privedoeleinden gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan.