logo songteksten.net

ABN - Algemeen Beskaafd Nederlanz

Hier is de Quinte je had het kunnen raden met vocale heldedaden die je trommelvlies schaden. In het Algemeen Beschaafd Nederlands met een stijl die vetter is dan Margriet Hermans. Ik doe mijn eigen ding zonder dat ik swing 'k ben geen volgeling maar een uitzondering. Op het gewone want we komen met een abnormale stijl waar je alleen maar kan van dromen. Dus mij dwarsbomen kun je beter snel vergeten meer aandacht dan hoeren met tanga's in hun reten. Zelfs je oma zal het weten 't is nogal bekend mijn stijl is geen annorexia-patient. Dus als je op dieet bent mijd dan mijn vette stijl want ik vloei als de Dijle en laat je geile. Op deze treinbommende MC, PITA an Def P. we komen harder aan dan een trap van Bruce Lee.

Algemeen Beschaafd Nederlands

Rechtsreeks uit Nederland ben ik tevreden want de nederhop stijgt op in het Vlaamse land. Van het land waar jij je pollempoeder haalt breng ik nederlands rap ook jouw moedertaal. Als ik samen met de ABN sta te zingen Osdorp stijl samen met de Vlamingen van de noord naar de zuid van de oost naar de west brengen wij uit allebei de landen het best. Belgische bieren en de nederlandse wiet verenigd in dit funky vette nederlandse lied. Het virus verspreid en het werkt meteen het ploft in je kop en je merkt het meteen. Nederpraat van de straat check het uit maat wordt in beide landen groter dan Sesamstraat. Het zal jaren, maanden dagen of uren duren maar de Vlaamse rap verovert de zuiderburen.

Algemeen beschaafd Nederlands

Abnormale CD voor de 1 dubbel 9 8 wie had dat verwacht. In mijn eigen moedertaal kom ik op je af hoor je dat niet graag pif poef paf je broek zakt af niet met bananen net als in een TV reklame mijn stijl is rijker dan het crisisplan van premier Dehaene maar wel met frithop de woorden die ik drop verkopen nog beter dan die plastieke poppen van een sexshop 't is degene PITA met andalous 'k heb telepathie met drari zonder flous ik weet wat ze willen lekker chille zich amuseren met XTC pillen en deaaale ergens in een house-discotheek wat een dokter in een jaar verdient verdienen zij in een week echt waar, geloof de Mechelaar 'k ben niet TITA maar wel de PITA de tovenaar.

FEMU logo Songteksten.net heeft toestemming van Stichting FEMU om deze songtekst te tonen.

De songteksten mogen niet anders dan voor privedoeleinden gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan.