logo songteksten.net

Jochem Van Gelder - Megagrandioos

SINT: Hallo beste menner Jochem u spreekt met Sinterklaas. Hebt u even tijd voor een bezorgde oude baas? Het is hier zo vreselijk stil, veel te rustig naar mijn zin. Ik hoor maar niks uit Nederland zeg, ben ik nog wel in? Zit de jeugd nog wel te wachten op de sint en op zijn pietten, of kan ik mijn bezoekl dit jaar maar beter laten schieten?

JOCHEM: Sint u maakt een geintje toch of raakt u der van af, natuurlijk moet u komen en met uw gehele staf met de boot vol pakjes, al gaat het daar niet om, weet u het nog niet zeker donder nu mar opppp!

REFREIN; Sint u bent de coolste vetste van de aarde, zonder u heeft heel december toch geen waarde. We zeggen dit niet alleen voor de cadeaus, maar omdat we van u houden u bent meeeegagrandeioos.

SINT: Ja dat is best leuk gezongen t'is best een geinig lied, mar Sinterklaaaas dat weet u toch is de sint van de Cadeaus, maar ik kreeg dit jaar geen lijstjes, dan is er toch wat loos! De pakjesboot ligt klaar maar die is zo goed als leeg zo ga ik echt niet varen hoor zelfs niet aan boort met twee.

JOCHEM: Zeg sint wacht nou eens even luister wat ik zeg, heeft u ooit gehoord van het digitaleweb? Kijk eens in uw mailnbox verlaat die parasol en dan zult u l zelef zien die staat vast mutje vol!

REFREIN:

SINT: Uhm liever meneer Jpchem ik zit me diep te schamen, ja u hebt gelijk ik s\zie wel 80000 namen, maar voor ik het vergeet; willen jllie nog 1 keer zingen van de cool en vet en weerd?

JOCHEM: Zeg Sint u maakt een geintje toch of rakt u der vanaf, natuurlijk gaan we zingen en voor uw gehele staf, kom maar snel naar Holland we wachten al met smart, en echte speciaal voor u gaatie nu knetterhardddd!!!!!

REFREIN:

FEMU logo Songteksten.net heeft toestemming van Stichting FEMU om deze songtekst te tonen.

De songteksten mogen niet anders dan voor privedoeleinden gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan.