logo songteksten.net

D-men - Niet Fokken

> What´s up diemen, what up oost.
>
> straatremixes deel 2... alweer alweer vet
>
brutus komt binnen met wat simpele spitshit, je ritmix komt over als levenloze visstick ik plak als pritstif, ik laat zien wie een bitch is we scotten je tracks omdat we horen dat het niks is....je kan het zo krijgen maar dat is voor je qlic zuur, strax ben ik de spookschrijver die je inhuurt want ik ben leip als spookrijder in het spits uur. je kan me aan de coke krijgen want ik spit vuur. niet weer deze gasten heel mutherfucking diemen is weer even lastig en die grote bek van je moet zeker zachter..deze keer staat er een heel leger achter d-men orgineel want we ruiken kansen je jat de beats de felx de rhymes en we gebruiken gasten met je skills kan je op straat voor stuivers dansen het is aan jou om met de duivel te dansen
>
wat de de hel pijn seronic represent rhymes je brand je hand als je fokt met me sendtijd zie je het niet als wedstrijd omdat het net lijkt dat iedereen loopt maar ik ga als een sneltrein
dus op wie is de blik gericht ik spitt me shit en het klinkt net als me sticks bitch ik rip qlics met me ogen dicht dus ik dit er neits meer over is. ik heb je even vernederd ben, scherp geslepen je wordt verbeterd, de les is gelezen. je wilt overleven maar je fouten worden niet vergeven, waarom the fock leer je niet van het verleden.
>
> refrein:
> je wilt niet fokke met mij, iedereen van me click is leip het is wat the track weer bewijst..pas maar op want dit is wat je krijgt.
>
dit is wat je lief fokt, yes-r die een beat rockt komt er nu al iets los of wat kriebeld nu je g-spot life of een beatbox kijk eens hoe je griet kockt niemand die hem hier stop, de man die de publiek rockt uniek als je laat ziet toch, een moker die en fiets molt, zo freak als ik die wiet rol maar lief als ik je griet roll spitt die hele beat vol zoals ik je greek vol, en jij houd het niet vol dus ik drop het voor me people.
yes-r is de naam en motherfuckers weten dit, vergeten dit vergeet die shit we breken niets en zeker dit dat dit geen teken is ik steek je bil met 9 skills betekenis: bitch please en hou je aan de regels. KOM OP!!
>
> refrein 2 x.
>
>
> oh oh dit is dope dus negativ en ik kom uit oost. terug met straatremixes weet je de rest die vergeet je.
> geef me de mic en check eens wat ik vandaag weer ga doen.
strooien met haat en ik noem elke hater een oen zie dat zielige gasten staan, om ons na te doen. want we komen te hard en kapen de poen ik loop met twee middelvingers lekker stoer door de stad en betast daarme elke spange hoer op me pad elke agent die ik zag werd op gekwat dus rookte ik die dag weer es 3 sticks in de bak
> eh joh, ik wil gewoon dat mensen lang naar me kijken omdat me familieleden me al me dagen ontwijken zodra ze me zien zie ik al die bitches verdwijnen ze zien me als een leipe daarom loop ik altijd te krijsen (aah)
en niet omdat ik ballen heb, gewoon om wat aandacht wat vroeger het type was dat mensen aansprak wat me zieke gedachten zet en ik kom met daad kracht ik sterf als een gek die in alles iets kwaads zag
>
zorg voor beef overal waar ik ga (waar ik ga) geloof je het niet vraag het maar na, (vraag het maar na) moest van de rechter maanden naar de aa zat daar te lulle met me dronke papa.
>
> refrein 2x
>
> ah, amsterdam oost tot aan fucking diemen zuid. negativ yes er brace, brutes, sronic d-men in je bitch ass 2004shit.

FEMU logo Songteksten.net heeft toestemming van Stichting FEMU om deze songtekst te tonen.

De songteksten mogen niet anders dan voor privedoeleinden gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan.