logo songteksten.net

D-men - Je Poenie

Dat ding van jou aha, sorry mop
Nou ff eentje voor je checken yo

Stel je eens voor je zit rustig te chatten, je leert een chick kennen en ze heet Fabienne.
Een leuk meisje ze woont nog bij haar ouders in Drente, ze is best grappig dus jullie tweeen gaan msnen.
Alles is cool je kan goed met haar praten en ook der moeder en vader ze vinden je aardig. Als je vraagt of die chick met je af wil spreken, gewoon gezellig samen een dagje daten.
Ze zegt het is cool dus jullie twee spreken af, je ziet de mooiste chick die je in je leven zag, dat ding in je broek word zeker hard, maar je houd je zelf in en neemt er mee op stap.

Lekker naar de film en samen wat eten, en yo ze houden van een joint dus jullie halen er eentje, je ziet er losser worden met elke trek en het liefst stop je je pik ver in der bek.
Ze let niet op de tijd tot de wiet die in de brein zit. En je houd der bezig tot ze die laatste trein mist, ze word een beetje para en je zegt dat begrijp ik, maar het is toch niet zo’n ramp als je nu bij mij pit.
Ze heeft geen keus dus ze snorde naar oost, en onderweg denk je alleen aan fokken enzo.
Dus je begin er rustig in de nek te kussen, en weet zeker seks, dat gaat echt wel lukken.

Dus nu toe is het goed hè. En naar je osso hej alles je denk je gaat ballen, niemand thuis.
Eigenlijk, je bent eigenlijk gewoon simpel, simpel gaat ze mee, kanker zal me Bitch denken toch? Ja oké luister. Dit is eentje die je zeker hebt gehad.
Ja? Oke check it.

Eenmaal binnengekomen niet te veel lulle, derigeert er naar de kast en drop daar maar je spullen.
Gelijk naar me bed en niet te veel praten, je mag kijken naar me shit maar niks aanraken dus daar zat ze op me bed die vuile slet, wreef in me handen en had zin in seks.
Ik hoefde niks te zeggen wat was die Bitch toch lekker, ze begon vanzelf geil aan me pik te trekken. Oke tijd dat ze nu word uitgekleed. Ja me kamer is schoon en toch ruikt het vreemd.
Knoop 1 yo ik rook het al meteen
Knoop 2 ik werd er nuchter van hej.
Knoop 3 dahm ik geloof niet wat ik zie 4 kilo brie en een kut tot aan der knie.
Uhh gadverdamme ze pakte me hand vast, spreidde der been alsof er niks aan de hand was, kom nigga en we gaan er voor. Sprong me bed uit en vroeg er ben je zwaar gestoord? Bitch
prik hem niet eens in je anuspoort, want er zit meer haar dan op je focking kanis hoort!
What?
Stomme Bitch niemand wil jou beminnen, want met je schaamlippen kan ik touwtjespringen. Dus donder snel de fok op naar waar je vandaan komt, ik geef je 3 seconden daarna sla ik je kaak rond.
Je poenie
die doet nie
dus dushi je pola die stinkt Bitch dus gooi die ding dicht!
je poenie die doet nie.

FEMU logo Songteksten.net heeft toestemming van Stichting FEMU om deze songtekst te tonen.

De songteksten mogen niet anders dan voor privedoeleinden gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan.