logo songteksten.net

TIC - Dilemma

wacht...Ik moet je wat zeggen...Waarom verlaat je hem niet?...Vertel m` dat hij moet vertrekken... Ik weet dat je meer van mij houdt...Ik kan het zien in je ogen...
Maar het is ``shhhh``...Luister.

[Verse1]
Dame ik hou zoveel van jou ja al vanaf de start, je weet niet hoeveel deze jongen naar je mooie body smacht. Ik wil je vast pakken, stevig tegen me aan drukken, maar het ziet er nu naar uit dat het me helaas niet gaat lukken, want je zit vast aan die kil, ik weet dat je niet van hem houdt, van buiten lijkt de liefde warm maar van binnen is het koud. En ik weet dat jij mij ook wilt maar je kan er niet omheen, hij zal weer met zijn trucjes komen ja meisje net als voorheen. Ik hou van jou ik ben je trouw en ik heb nooit overspel gepleegd, ik zag die kil nog in de doelen en vraag me niet wat hij daar deed.

[Chorus]
dame ik hou zoveel van jou ja, jij bent me topper,
ik wil alleen met jou nee dit gaat niet meer over.
ik wil je veroveren maar hij houdt me tegen ja,
luister me schatje dit is een dilemma.

[Verse2]
Kijk hoe hij tegen je praat, doet je emotionele kwaad, en nu kom ik je van hem roven als een liefdes piraat. Hij is zo klein en zo eng nee meisje hij is je niet waard, meisje kom toch naar mij ik ben je prins op witte paard. En ik weet je vindt me flex, Mn steelo Mn steelo is zo flex, en ik wil kindjes met je maken schat en wel een stuk of zes. bouw een liefde met me schatje zonder enige stres, hoever Mn liefde voor je uitreikt i`ts impossible to guess ey!

[Chorus]
dame ik hou zoveel van jou ja, jij bent me topper,
ik wil alleen met jou nee dit gaat niet meer over.
ik wil je veroveren maar iets houdt hij tegen ja,
luister me schatje het is een dilemma.2x

[Verse3]
Hij is voor mij geen competitie, en ik vertel je wat ik nu zie, zijn liefde voor jou is niet meer dan een illusie En ik weet je bent de one, voor altijd mijn nummer een, en je mag alles met me doen mop geen enkel probleem.

[Verse4]
Als ik wakker word in de ochtend voel ik me zo leeg, ja meisje, zeker dat ik naar je streef.
Ik wil je omarmen in wil je verwarmen, Ik wil je in me leven en alles met je delen.
Je bent me alles wat er is, ik zal je nooit vergeten we passen bij elkaar.
net de stenen uit teteris, nu zeg ik good bye en gooi een kis

[Verse5]
Kijk hoe je er voor staat, hij playt je zonder beraad, meisje je moet weten dat ik er voor jou ben, je gezicht, je body, je stem, en je doet me smelten, ik ben je nummer one fan. ik zag je lopen, wat ik meteen zag waren die mooie bruine ogen, En dat hij van je houd ,Dat is allemaal gelogen. Jij en hem dat is gewoon niks, kom nu naar mij. ik wil baby`s met je maken en wel six… Dus nu toch geen gemaar, want ik ben ermee klaar , dat je naar me komt en dat is echt waar jah.

FEMU logo Songteksten.net heeft toestemming van Stichting FEMU om deze songtekst te tonen.

De songteksten mogen niet anders dan voor privedoeleinden gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan.