logo songteksten.net

Yes-R - Zo!

Yes-r, Negativ & Blix – Zo!

Ohooooh die gasten stoppen niet meer, ohooooh die gasten kappen niet meer.
Ohooooh die gasten stoppen niet meer, die gasten kappen niet meer, die gasten stoppen niet meer.

[Yes-r]
Schrijf een track in me kamer, haast me nooit in me dagen. Flow het back en ik raak.
Ze doen nooit gek met me maten, maar met, tracks en me daden, of met battles of haters, zie je, kent men het raden, dit is de manace die je. Track naar de kade, fokkin, smack naast, je vader bitch ik, handle al jaren, denk vooral niet, ik ben jong, want je fokt met, psychopaten. Ben een, mengsel van plaats, en ik kom, tempels bepalen, min de flows op de maat, dit is de ho’s als de naarse geen ge-troost, want ik haat ze pompd ja, maai op ze kanus, ga voor jim naar de bajes, ik heb schijt aan de taajes, want ik, kom met brain-fire, of de, voor op ze hollands, ik heb schijt aan motherfokers, maak reclame voor mac-donalds handel, of met een magnum sgiet je, weg als van gobbel, zie ik, leip als de tollek, schrijf ge-voel, en ik rol en drop me, shit als een draak flow ik, weg uit me longen, zowe blijfen ‘em rocken, ik maak je zijde als me sokken, bitch ik, vrij met je mother, diss je, hele geroddel, ik pak ze met me muziek, we doen het zo in die hussle!

Zo! We doen het zo!
Zo! We doen het zo!
Zo! We doen het zo!
Zo! We doen het zo! bitch

[Negativ]
Is die shit dope? Komt het zeker uit Amsterdam-Oost.
We doen het zo, brengen de flows verslavend als coke, ik teer met me rhyms als stalin, En fidle castro. Het lachen om mc’s die rappen als die gast, castro. Kijk naar die mc’s en val in slaap met een zucht. Flowend vlieg ik over beats als een arend in duikvlucht. Battelend gaan we voor je in bullet-time door de lucht. Jaren lang een crimineel maar nooit beland in het vught. Maar zeker weten, met deze rauwe neger kan je spacen. Terwijl ik er tegen met woorden blijf spelen als een meester. Zo vreetend zo heet ik. Yo, je zult je nooit vervelen zodra ik de mic pak en begin mc’s op te vreten. De fake wezens worden heen en weer gesmeten. Totale botte breken. En die grappenmakers om genade smeken. En dat soort gasten zijn in een flits weer vergeten, zeker als we blazen, ogen roder dan kreeften.

Zo! We doen het zo!
Zo! We doen het zo!
Zo! We doen het zo!
Zo! We doen het zo! bitch

[Blix]
Ik stapel huub stapel op het kadaver van gijs staverman, steek een niffie in de ass van de haven zangers, versla me dan. Als me mes is geslepen, word er OB geschreven, want ik steek hem 7x7 inces diep in edwin evers, wilde me shit op de radio, maar kwam niet door het cordon, want gordon nakte weer eens te hard in het gat van erik de zwart, bij radio538 word Patty Brard onverwachts opgewacht, opgefokt, verrot geslagen en geslacht. Gedwongen op namen, kom allemaal voor laat aarde. Ik noem net namen wat een drama, je noemt het muziek in noem het reclame. Het is een contradictie met mij, omdat ik nooit over de rand ga, honger is mijn personal trainer, doe de mon-blanc op een glas fanta. Samantha, word onder gekots met resjes dolly dots, ik heb genoeg geïncasseerd, nu rip ik de ernest van een sport. Ik sloop bos en balkenende met verven alvoris, de trekker over te halen op bo van erven dorens, acteurs vochten om de rol van floris, nou hier isie, ridder in 2003 castor her op een missie

Zo! We doen het zo!
Zo! We doen het zo!
Zo! We doen het zo!
Zo! We doen het zo! bitch

Door: T!m,

FEMU logo Songteksten.net heeft toestemming van Stichting FEMU om deze songtekst te tonen.

De songteksten mogen niet anders dan voor privedoeleinden gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan.