logo songteksten.net

Yes-R - Drie Musketiers

Yes-r Drie Musketiers:


IntrO: Ja,ja
Yes-r, Lady-Di, Ali motherfucking B

En we komen je halen. Beter uit de weg motherfocker.
Ren,ren

Yes-r: Ali leeft niet in de Yes-r motherfucker.
Dit is zo’n stijg misschien niet die mc’s. Met die aller meeste tongslashs. Ik kan er niet aan doen dat je zusje steeds naar ons kijkt.
Haat het motherfucker.
Zie hoe ik naar de top stijg toch blijf ik mezelf niet als de meeste. Ik drop me eerste album maar let goed op de 2e. Dit respect entertainment onze raps zijn vervelend. Als je bedenkt als je breekt is je respect al verdwenen.
Bitch neem de benen dit ons territorium. Je shit klinkt nog dooier dan een lekker crematorium. Piet,Hitch en Yes-r hebben feature’s waar. En inderdaad en ik heb me heerschap over de tienertjes klaar. Ik ben lyrisch gevaar dus je word klinische geklaart. Andere rapper pas maar op er word hier niemand bespaart.

Refrein: Lady-Di
We zijn 3 musketiers uit de 21ste eeuw.
We jagen op een prooi en verscheuren hem als een leeuw.
Dus ren voor je leven bitch, ren voor je leven 2x
Refrein 2x

Lady-di: Duizend bommen en granaten land neer het is Di. Terroriseer die beat met Yes-r en Ali. Verover de hele Nederlandse hiphop natie. Met meer inpect als een tsunami. Ik ben chick maar geloof me gozer wals over rappers heen als en bulldozer. Het is over Lady-Di gerepresent die chicks hier in Holland. Players in het land maak je klaar voor die ondergang.
Moppie, moppie breek me hart en ik breek je koppie en de rest van je possy, ha. Ik zet de feiten op een rij wat blijkt de helft van die rappers legt het af op de mic. Dit is mijn tijd, mijn moment.
Geloof me je bent ouderwets als je mij niet kent. Dusse van Den Bosch tot aan Amsterdam. Lady-Di wat dacht je dan.

Refrein 2x

Ali: Yow, ik flow op de ill. Dus sturen mij naar een arts. Veel rappers leveren kritiek, maar ik heb meer style en me mars. Hou het simpel toch wimpel, ik rap zat met gemak al dat getrussel er tussen maar nooit strak in het pak. Noem mij een slang of een rat maar mij krijg je toch niet loco. Chill op een hangende mat relaxed op een strand van Marokko. Ben een levens genieter verwen mezelf jawel. Nu willen heters me schieten maar daar voor ben ik te snel. Zij heet awiba van de rappers trek voorbij in een sprint. Ik trek geen fock om je regering heb me eigen bewind. Met corrupte ministers als L-dilicious en Yes-r ik was nooit moeders mooiste toch toonde bitches interesse. Maar dat komt door me successen eh joh daar trap ik niet in. Die focking geldwolven jagen op me pas en me pin.

Refrein 2x

FEMU logo Songteksten.net heeft toestemming van Stichting FEMU om deze songtekst te tonen.

De songteksten mogen niet anders dan voor privedoeleinden gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan.