logo songteksten.net

Kempi - Op De Straat

Ik kijk rusteloos door de ruiten het regent pijpenstelen buiten geen mens is er te zien op de straat.

[Salah edin]
Op de straat Is het geven en nemen kiezen of delen brood bleken met men neven stelen en helen hosselen zeker niet te vergeten et is men huis men school men werk en men leven.Op de straat men zakken vol geladen chillen met maten neven en kameraden. Snitches die je verraden of ze niks gunnen of haten velen ogen houden ons in de gaten. je weet hoe het gaat loyaliteit en verraad zolang de rekeningen worden betaald. Het eten binnen haalt jij en ik iedereen in deze zaken weet dat het geld ligt te rapen. Ja ja is alles te verkrijgen drugs prostitutie wapens en partijen vermiste personen psychopaten en lijken. Het enige wat politie doet is toekijken en zwijgen.
Dag en in de nacht zijn we er te vinden. Levenslang 24/7 shit die binnen niet ziet alleen buiten. Want je ziet geen mens die je niet hoort van ver niemand is er te zien wiens spoor loopt hier op de straat.

[Sticks]
Ja je weet er van ja ik ben begonnen onder een flat zonder een cent nog onbekend. Met een pen wat pollem en een container talent. Ik was de hele tijd te vinden op het Sweelinckplein. Als klein jochie spelend vond ik daar injectienaalden. De burgemeester wil verbetering van het imago en zo zie ik herinneringen vervagen. Blokken gaan ten onder met een stoot van een sloopkogel. En worden vervangen door een sfeerloze koopwoning. 20 jaar van men leven liggen daar en ik zit hier maar niets aan te doen en daarmee is het klaar. Spijtig als je af moet vragen waar je wijk is maar goed de mensen voelen zich weer veilig (op de straat). Nu zit ik in een volkswijk geen gezeik. Men eigen woning de koning te rijk het werd is tijd. Getunede calibra`s opgevoerde citta`s en alle nationaliteiten samen gaat hier prima. Opgezwolle fans we delen heinies, houden party`s en verneuken onze nikies. Maar is het slecht weer dan is de sfeer ongekend somber en zie je geen sterveling meer in zwolle.

FEMU logo Songteksten.net heeft toestemming van Stichting FEMU om deze songtekst te tonen.

De songteksten mogen niet anders dan voor privedoeleinden gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan.