logo songteksten.net

Lithium - Lieve Vrouw

Couplet 1
Ik ben een man, was ik maar een vrouw. Om de kroeg te laten staan, ach pint ik hou van jou. Bij elven is het mooi, ik moet de biezen pakken snel, maar de tap luidt nu nog zomertijd, mijn rust haal ik toch wel.
Treurig in de steek gelaten, mijn brein samen met drie vaten, gif doorboort mijn zelfbewustzijn, Hier beneden krijg ik pijn.

After-Couplet
Maar weg, ga ik niet. Een mooie avond, int verschiet. Ik weet wel wat er komen zal, ik gedraag me nu al als een bal. Maar ik bevaar toch de zee van whisky en bier….

Pre Chorus, gedichtversie
Hele mooie bubbels komen, varend door het gistvermogen van het Belgisch giftig bocht, door het bruine bier ben ik verkocht. Mijn levenstakken, lazerus, op een verder tijdstip leef ik dus, in groeiend dronkenschap vergaat het lijpe leven met mijn maat, schreeuwend over politiek, Pisverdonk vind ik een freak, mijn verbaal vertoon als een banaan misschien kan ik toch beter gaan, de alcohol met zijn zijde hand, sleept mij mee door heel het land, misschien is het toch goed om maar te gaan.

Refrein
Dan ga je weg, straks word ik lazerus, elk vrouwlijk schoon met zinnend toon, o, had ik maar een zus. Kwijlend achter vloeiend bier, de gistbron brengt mij steeds plezier. Maar meterlange katers hou ik altijd int vertier

Couplet 2
Zeg lieve vrouw, kom eens even bij mij, uw tepels gloeien rood, rudolf het rendier staat toch hier.
Ik kan u graag vertellen, ethanol in overvloed, geeft mij een zienend oog, aldus die tepels staat u goed.
Kwijlen, lachen, schateren, laat de nuchterheid verwateren, zingen, dansen huilen lachen, om vervolgens te verkateren.

After-Couplet
Een duivel in mijn maag, schiet de hersenen recht omlaag. Het aardse mansgevoel slaat toe…
Daar komt het met een vlaag, de man met de grote zaag, de alcohol zaagt mijn leven, levensmoe…..

Pre Chorus, nonsense versie
Verschilt per optreden

Refrein
Ik ga zo weg, te geil en lazerus, elk vrouwlijk schoon met zinnend toon, o, had ik maar een zus. Kwijlend achter vloeiend bier, de gistbron brengt mij steeds plezier. Maar meterlange katers hou ik altijd int vertier

FEMU logo Songteksten.net heeft toestemming van Stichting FEMU om deze songtekst te tonen.

De songteksten mogen niet anders dan voor privedoeleinden gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan.