logo songteksten.net

Appa - Hoe Laat Ik Je Los

Hoe laat ik je los
Hoe laat ik je gaan
Hoe laat ik je los
Hoe laat ik je gaan

Ik gaf je mn jeugd je pakte mn leven, mn toekomst op het spel gezet eerder vervloek dan gezegt maar ondanks alles bleef ik bij je.
Complexe liefde, verblind door emoties een band onmogelijk om te breken. Boos op mezelf hoe veel ik van je hield, je had me hart me hele lichaam en de duivel had mn ziel baby ik viel voor je vrijeval gek op je rende naar binnen gunoe getrokken pakte de hele deal voor je.
Niks te verliezen schatje ik ging door rood voor je, je hart in vuur en vlam hitte van de strijd ging ik dood voor je. Ja ging ik enige wat ik wou was jij deed alles om je te plezieren alles zodat je blij me blijft.

Maar hoe laat ik je los hoe laat ik gaan
Je maak me gek met de dingen die je doet, liet me geloven in een leugen. Ik heb je gelezen als een boek maar de vraag is
Maar hoe laat ik je los hoe laat ik gaan
K heb heel me leven aan je geven, me verleden, vol problemen, niet door jou.. maar toch kan het je niks schelen
Ik wil bij je weg maar ik eindig steeds weer terug bij je.
Weet niet of ik zonder je kan baby ik ga stuk bij je
Hou voet bij stuk maar je geef me precies want ik op dat moment nodig heb want alleen dan vind ik geluk bij je. Je heb me psyche door bespeeld, me instrumenten.. Vermoord, me onschuld en 't maakt me dr zieker door ik maak muziek daardoor. Maar je gunt me succes ? Je laat me liever lijden dat is wat ik door de speakers hoor. Maar ben niet de enige je heb meer mensen kapot weten te maken dan de mensen te bevredigen. Definitie van een bitch niet te vertrouwen. Me ouders hebben me gewaarschuwd maar ik koos op je te bouwen. Ik hield van je maar jij, jij had schijt aan me. Toen ik je nodig had want door jou trok de staat aan me. Dus bij deze neem ik afscheid van je straatstenen.. Krijg de tiefus in je hart, Fok you straatleven.


Hoe laat ik je los hoe laat ik gaan
Je maak me gek met de dingen die je doet, liet me geloven in een leugen. Ik heb je gelezen als een boek maar de vraag is
Maar hoe laat ik je los hoe laat ik gaan
K heb heel me leven aan je geven, me verleden, vol problemen, niet door jou.. maar toch kan het je niks schele


:)

FEMU logo Songteksten.net heeft toestemming van Stichting FEMU om deze songtekst te tonen.

De songteksten mogen niet anders dan voor privedoeleinden gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan.