logo songteksten.net

Zoltan - Het Wordt Me Te Veel

YEAH
EJ
Ik hou me bezig bezig
Bitch
Yeah
ow.
Fok it.
ej.
Shit, soms wordt die shit me veel te veel, ik bedoel zijn z’hun lul verloren, want ze zeiken uit hun keel.
Kijk, wa ga gij mij haten, bitch, ik ben origineel. Nee, geen imitatie, dus ik bedank mijn haters, voor de inspiratie.
Fuck ik ben de baas hier, en jullie zijn de restjes, eet u op als een aasgier. Motherfucker praat nie, ik ben goud waard en jullie zijn gratis; hebt ge da verstaan, bitch?
Gij bent wake, elke motherfucking keer da g’uw bek open trekt, zijt ge nep.
Volgens mij waart ge fucking stoned, toen ge dacht, ik begin me rap deb.
Kort uitgelegd, ‘t is ni voor iedereen, weggelegd.
Gij bent slecht. Schijt aan wa ge zegt. Blijt maar, ‘t is uw recht, en terecht, ge bent hier afgemaakt jonge, dikke pech, flikgeflooid, dichtgeplooid en ik zie mooi…
De helft van de Vlaamse rappers zijn; bitch boys kijk man, ze weten, Zoltan is beter, maar hoe hard ik u nog scheur, ze vinden, niks mooi, echt het doet me niks hoor, ik breng de big show, en ‘t kan me ni schelen man, geef me geen label dan.
Ik doe het wel solo.
Shit ge bent een homo, toert me venten in de minibus. Ge bent een grap jongen, why so serious? Serieus! Soms wordt die shit me veel te veel..
En het werkt om mijn systeem.
Kijk, ik zat laatst op café en ik zag daar een meneer, die had last… van een pint of twee te veel. Hij pakte z’n eigen meisje.. bij de keel.
Doe wa minder agressief en smoor is van die wiet, ma drinken is normaal. En smoren illegaal, dus ‘k zeg legaliseer wiet, of verbied het allemaal.
Ma nee da doen ze ni, want da past ni in ‘t verhaal, net als Satan z’n moeder, in het laatste avondmaal.
Hoow shit, sorry dat ik afdwaal, waar was ik gebleven? Oh ja, bij die fucking teven, die het beter denken te weten, terwijl ik nog altijd in controle ben van mijn leven.
Haters hebben schijt aan de dingen die ik schrijf, ma what the fuck doe gij in uw vrije tijd, da beter is als mij?
Kijk, er is hier niks te zien, in deze fucking scene, ma ik weet wa het probleem is, rappers hebben twintig fans en denken ‘ik ben famous’ en hebben niks te zeggen buiten de lengte van hun penis, ma niemand interesseert zich.
Fokking babies. Doe wa ge kunt. Terwijl zit ik te smoken van m’n blueberry blunt.
Mij om het even, ma kerel, ge weet, ik ben zen als ik trek, van m’n joint, lay back, geen stress, relax, en ik zing perfect, met het T-pain effect,
houd u bek, als ge denkt, zoltan klinkt echt wake, als hij zingt in een trek, kdoe m’n ding, dit is rap, alles stinkt, wa ge zegt, fokking kind da ge bent, uw blingbling shit is nep,
en ik vind het toch gek, om te zien hoe ge rapt over bitches en geld, kijk ik wil geen geweld nee, ik zoek geen ruzie, maar als ik u zie, dan denk ik, what the fuck geeft gij om muziek, conclusie: gij brengt hiphop, de executie.
Nee ik weet het ni meer, dus pen ik het neer en ben ik er weer, bovenop, geef geen fop, maar ik wil da ge weet; soms wordt die shit me veel te veel.
En het werkt op mijn systeem.
Yeah.

FEMU logo Songteksten.net heeft toestemming van Stichting FEMU om deze songtekst te tonen.

De songteksten mogen niet anders dan voor privedoeleinden gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan.