logo songteksten.net

Profiel van Mc E.

Beste bezoeker, ik ben Eric, uit Valkenswaard (bij Eindhoven). Een jongen van 16 jaar. Ben nu afgestudeerd van de vmbo-t school. Ik ga de opleiding Handel & Marketing doen en daarna Elektro.

Ik werk in een studio voor house beat muziek (hardcore, happy-hardcore, hardstyle etc.). Daar en thuis maak ik nummers met computer en apparatuur en ook maak ik complete mixen voor radiostations. Draaien op feesten en party's doe ik natuurlijk ook. Al 3 cd's heb ik uitgebracht op de particuliere markt. Mijn dj naam is hierin The DarkNoizer. (www.thedarknoizer.tk). Hierin ben ik nog steeds veel aan het werk.

Ik schrijf ook zelf teksten, die doe ik zelf met een paar vrienden van mij inrappen. Binnenkort demo cd verkrijgbaar. Mijn artiestennaam is Mc E. (www.mc-e.tk)

Ik heb heel lang gedaan aan jumpen. Ook daar was ik in de bussines. Mijn dj naam was The Black Devil. Maar na 1 cd besloot ik daarmee op te houden. Het was niet meer populair en had er geen plezier meer in. (www.djtheblackdevil.tk).

Ook doe ik soms met een groepje vrienden feestmuziek voor carnaval produceren. Ons groepje heet De Feestkabouter.

Heb je interesse in meer informatie of wil je een passende beat of tekst bij de beat. Mail me of neem contact met me op. Website volgt nog, druk in onderhoudt.

Met vriendelijke groet,

Eric Wils

Favoriete muziekgenres