logo songteksten.net

Biografie van Immorales

Het begon allemaal in 1999 toen 2 gekke deejays (I$ki en Mena$a) een track besloten op te nemen. Deze track, “Lancer” een underground bubbeling track, kreeg veel aandacht. Geïnspireerd door dit liedje kwamen er twee rappers bij (Golsa en NokBlok) om zo de groep Immorales te vormen. Later dat jaar kwam hun eerste underground album uit. Op dat album stonden er tracks zoals “Teledegatubbies”, “Lancer” en nog een aantal toptracks. De tracks werden als mp3’s op het Internet verspreidt. Na een tijdje groeide de vraag naar meer underground tracks en in januari 2000 werd hun tweede underground album uitgebracht.

In augustus 2000 ging de groep uit elkaar, en de meerderheid van de groep ging in verband met hun studie naar Nederland. In Nederland gingen de opnames wat langzamer maar ze bleven hun muziek perfectioneren en brachten in 2003 nog een underground album uit genaamd “Immorales vol. 3 “, waarin nieuwkomers zoals Pimpilinchi Stinki en Lindoras ook te horen waren. Dit album was het begin van het “IMMO-Family” Imperium. Met de underground albums Immorales vol 4, Immolandia en de single “Billen Trillen” werd de groep “Immorales” een begrip in de (underground) Urban Scène. Deze opnames zijn inmiddels historisch en baanbrekend te noemen.

In 2004 begon de groep met een reeks aan optredens en tournees. Zowel binnen als buiten Nederland en Curaçao. Zo werden optredens in Amerika en op sommige Caribische eilanden georganiseerd met als klappers hun voorprogramma bij optredens van de reggaeton gigant Tego Calderon, de 2/7 Splash in de Heineken Music Hall, de Vierdaagse in Nijmegen, het Sail Festival in Amsterdam en het Noorderslag Festival in Groningen.

Tegenwoordig is IMMO overal in Nederland actief bezig met optredens voor het grote publiek. Ze hebben inmiddels het eerste officiële IMMO album: “Lesuren” uitgebracht en zijn de meest gevraagde reggaeton-groep. Een optreden van de groep staat voor opzwepende beats, gewaagde teksten en sexy moves.

Momenteel hebben ze een nieuw album uitgebracht: Je Laatste Condoom. Check de homepage om hem te beluisteren, en of te kopen.

[b]IMMO:[/b] Pimpilinchi Stinki (Pimpi), Lindoras, Nok Blok, Yazzer G, 37.

[b]IMMO-Family:[/b] I$ki, Mena$a, Golsaco, NokBlok, MC Oye, Jay P, Germs, Junny M.P., 37, Lindoras, Pimpilinchi Stinki, Silver, Don Plomaso, Yazzer G en Oz.