logo songteksten.net

Biografie van InComn

De Bredase formatie ‘InComn’ is in 2005 ontstaan en vanaf dat moment begonnen aan een setlist met uitsluitend eigen werk. De muziekstijl van ‘InComn’ is te plaatsen binnen het Engelstalige pop- en rockgenre. De band wordt beïnvloed door de stijl van onder andere 'The Police ,U2, Living Colour en The Red Hot Chilli Peppers'.

Creatief en enthousiast wordt in dit vroege stadium gewerkt aan een eigenzinnige sound. Deze ontwikkelde sound blijkt tijdens optredens lekker aan te slaan bij het publiek. De nummers liggen goed in het gehoor, zijn zeer toegankelijk en tevens is het erg leuk om ‘InComn’ aan het werk te zien. In dit genre zie je niet zo vaak dat de virtueuze en stoere baspartijen door een vrouw worden gespeeld. In de afgelopen jaren is er opgetreden in o.a. Breda, Tilburg en Veldhoven, Den Bosch, Den Hout etc. Hoogtepunten hierbij zijn optredens in de Mezz, 013, Koninginnedag in Den Bosch en Paaspop te Den Hout. In het afgelopen jaar is InComn door verschillende voorrondes gekomen en zo op de grotere podia terechtgekomen. Kortom de moeite waard om te komen luisteren!

De gytaarsynt van Pascal en de tweestemmige samenzang van Nill en Miriam in combinatie met de stuwende en creatieve drums van Emiel geven de nummers net dat typische InComn-geluid. De eerste CD/EP, werd in het najaar van 2008 succesvol gepresenteerd in de Bredase binnenstad. De prachtig vormgegeven CD bevat 5 liedjes, waarvan de teksten zowel alledaagse als unieke momenten beschrijven. Powerrock wordt hierbij gecombineerd met goed verzorgde koortjes, herkenbare refreinen en soms een knappe gitaarsolo.