logo songteksten.net

Slam G - Aangenaam

Slam G

Uit de ondergrond van almelo,
Hier ben ik dan yo, je weet dat ik als geen ander flow,
Dus doe niet stoer zo tegen deze turko,
Mn zakken zitten altijd vol met do, om je ass te laten busten betaal ik een syco
ik heb geen tijd voor onkruid ik betaal de poen en laat het doen.
Maar ik vertel het je alsnog, een gewaarschuwde man die telt voor 2,
Nu kan ik 2 keer zo veel breken heb 2 keer zoveel lol, gebruik je duurste kleding als mijn toiletrol, ik stop je gezicht in een hondendrol
Je pik is vergeleken met de mijne een kleine trol.
Ik weet In je hoofd flitsen de tevergeefse gedachten had ik hem maar nooit gesolt, hem nooit gedolt, was ik maar net iets harder weggehold. Was ik maar niet gestruikeld en over de straat gerold. Nu ik je te pakken heb is het te laat voor spijt, dus open je mond wagenwijd, ik zorg dat flikker hans je berijdt. Eerst zijn lul in je kont, dan in je mond, zo smaakt mijn naam , aangenaam, mn naam doet vele turkoes hiero faam. Maar nu laat ik je alleen met flikker hans genieten van de volle maan… Zoals ik al zei maak je klaar want Gokhan komt eraan, gokhan komt eraan.


Ik begon al op jonge leeftijd onrust te schoppen,
Zelfs de politie kende me bij naam was niet te stoppen.
Als een orkaan baasde ik door almelo de riet
,als je een hater bent mag je duimen dat Slam je niet ziet, zolang je nog in leven bent zorg dat je van elke seconde geniet, elke minuut kan je laatste zijn, station,discotheek of in de trein. Overal kan ik je tegenkomen, Overal kan ik je toekomst dwarsbomen. Fuck balkenende ik ben die corrupte minister van de ondergrondse zaken, ik deal met interne zaken die je diep in innerste raken, in je oren blijven haken, waardoor alle rappers gaan staken, want het dringt door ze kunnen me niks maken. Mijn mond is mijn geweer, mn woorden zijn kogels, ik ben de jager en jullie zijn vogels. Mn rap bevat meer magie dan harry potter, ik verander elke rapper in harry stotter,huh wat kun je dr niet uitkomen, een battle winnen van Slam G?blijf maar lekker dromen. Als je disst zal het niet lang duren voordat Slam G je pakt en dat je uit angst het liefst diep door de grond zakt.
Haal je pistolen tevoorschijn net als in het wilde westen,
Je bent voor mij een schietschijf en je weet ik ben de beste,
Op de fucking straten zijn we onverslaanbaar,
De drugs die we dealen, zijn voor de rivaliserende gangs onbetaalbaar,
Onze reputatie is onschaadbaar
De doelstellingen zijn voor anderen onhaalbaar
Als gasten ons zien denken ze als eerste oh shit gevaar
Maar we zoeken zelf geen ruzie op dus chill en bedaar..

FEMU logo Songteksten.net heeft toestemming van Stichting FEMU om deze songtekst te tonen.

De songteksten mogen niet anders dan voor privedoeleinden gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan.