logo songteksten.net

Skill - Wat Is Het Gene?

Yoa Skill en freeze men Je begrijpt vo0r die gurlz Yoa uhhuh Year Year..
Ik vraag je

Refrein;
Wat is het gene dat je in me ziet? Ga je me ooit verlaten of bezorg je me verdriet? Als je me morgen verlaat heb je z0rgen gebaart en veranderd me hart in een m0ordenaar..
2x

Yeah Yeah Zo 6 stappen verwijderd van het geen dat ik w0u een meisje zo speciaal maar geen 1 is je tr0uw t0gh bleef je een vr0uw de manier hoe je lo0pt hoe je lacht hoe je danst in de nacht pak me hand we gaan verder wil je nemen naar een dimentie dee je het o0k om de liefde of had je een andere intensie? Ik bed0el het pad van de liefde kan je belopen wil je op visite k0men in me wildste dr0men? Jeee
Ik zie je in het daglicht je bent prachtig z0als je staat die stYle ut staat je allemaal dus k0m met me mee me huis is verder0p doe me [..] t0t het van ut kwaad erger w0rd.. Ik ben verliefd vo0r ut eerst in me leven je bent de dief van het hart dat ik je heb gegeven meisje we d0en het zo en de hele nacht door 0p mij kan je b0uwen daar heb ik de kracht vo0r!

Het was de band die we hadden we bleven tr0uw was het de manier waar0p ik zij dat ik van je h0u of was het een ilusie je deed een hele studie 0m je te begrYpen wat lijden t0t een visie. Maar de ruzie`s stapelde op het gaat na me k0p dus vraag ik aan g0d op welke dagen het st0pt ik haatte ut t0gh maar ik zette me van af en doorliep me eigen weg in een stevige gedraG

Refrein;
Wat is het gene dat je in me ziet? Ga je me ooit verlaten of bezorg je me verdriet? Als je me morgen verlaat heb je z0rgen gebaart en veranderd me hart in een m0ordenaar..
4x

woeehh Year 2004 extreem shit men



© bY kellY

FEMU logo Songteksten.net heeft toestemming van Stichting FEMU om deze songtekst te tonen.

De songteksten mogen niet anders dan voor privedoeleinden gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan.