logo songteksten.net

De beste liedjes over het strand

Als je op zoek bent naar liedjes over het strand omdat je met je handtas aan de zee van de zon ligt te genieten, kun je veel liedjes vinden met pakkende teksten, een uitstekend ritme, een aangepast refrein en meerdere soorten muziek. Je zou ook het thema van het lied, de muzikant en de geschiedenis van het lied kunnen onderzoeken, en je kunt gemakkelijk vele soorten liedjes vergelijken. In dit artikel informeren we je echter over de beste nummers over het strand. Geniet van deze muziek terwijl je met je strandtas naast je op het strand ligt!

Summertime – Will Smith

Dit nummer is geschreven door Will Smith en de bekende acteur maakte het nummer in 1991. De teksten beschrijven de zomermaanden, leuke activiteiten en meerdere sporten. Ook noemt de zanger de warme temperaturen en beschrijft de artiest kort mensen die hun auto wassen. In het afgelopen decennium is de populariteit van dit nummer toegenomen en volgens meerdere rapporten hebben meer dan 5,5 miljoen fans het nummer gedownload.

When The Sun Goes Down – Kenny Chesney

In 2004 heeft Kenny Chesney een nummer gemaakt dat bezoekers kan helpen ontspannen op het strand. De teksten vermelden het warme water, de voordelen van zonlicht, een zomernacht en verschillende soorten zonnebrillen. Het lied beschrijft ook een strandganger die ontspant in een hangmat en de bezoeker geniet van een koud drankje. De muzikant maakte ook een videoclip met strandgangers, een historisch busje, palmbomen en een plaatselijk strand. Tijdens de videoclip speelt de muzikant gitaar en moedigt hij veel mensen aan om op het strand te dansen.

A Beach – Blake Shelton

Blake Shelton bracht in 2004 een nummer uit dat een pittoresk strand beschreef, en de zanger beschrijft een afgelegen strand met een flinke parasol, warm water en zacht zand. In de tekst wordt ook melding gemaakt van grote bomen die op het strand staan. Toen Blake Shelton het nummer maakte, voegde hij ook teksten toe die strandgangers beschrijven die margarita's drinken. Daarnaast vermeldt de zangeres dat de strandgangers 's avonds de prachtige zonsondergang kunnen aanschouwen en beschrijft de zanger ook bezoekers die op het strand dansen.

Catch A Wave – The Beach Boys

Sinds de jaren zestig hebben The Beach Boys veel populaire liedjes gemaakt met positieve teksten, snelle muziek en een vrolijke boodschap. In 1963 bracht de bekende band een nummer uit dat getalenteerde surfers beschrijft, en de teksten vermelden het strand, de golven, de kustlijn en het warme zonlicht. De muzikanten geven aan dat surfen de grootste sport is en in de afgelopen 59 jaar hebben veel surfers regelmatig naar dit nummer geluisterd.

Soak Up The Sun – Cheryl Crow

In 2002 bracht Cheryl Crow een nummer uit dat vrienden beschrijft die graag naar het strand willen. De muzikant speelt gitaar en ze maakte teksten die het plaatselijke strand, leuke activiteiten en de voordelen van zonlicht vermelden. De muzikant maakte ook een videoclip met strandgangers, grote golven, palmbomen en getalenteerde surfers.

Ga je naar het strand? Neem je smartphone en speaker mee in je crossbody tas zodat je van deze nummers kunt genieten!

Laatst gewijzigd op: 1 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren