logo songteksten.net

Hoe vermaak jij je tijdens het muziek luisteren?

Op songteksten.net vindt je natuurlijk de teksten van de muziek die jij mooi vindt, maar wij vinden het altijd moeilijk om de hele avond alleen maar naar muziek te luisteren. In een stoel zitten en de zoete melodieën naar binnen laten komen is natuurlijk wel te doen voor een uurtje, maar wie de hele avond zit raakt vroeg of laat toch een beetje verveeld. Tegelijkertijd zijn veel activiteiten uitgesloten: televisie kijken zonder geluid is een beetje gek en een vriend of vriendin bellen is ook niet echt een optie. Daarom zijn wij naar alternatieven opzoek gegaan en kwamen we uit op bingo online. Je kan namelijk online bingo spelen tijdens het muziek luisteren én heb je wat om handen. Wat ons betreft is dit een perfecte combinatie van dingen.

Hoe het spel werkt

We gaan ervan uit dat je het weet, maar mocht het je toch ontschoten zijn: bingo is een spel waarbij je één of meerdere kaarten onder je controle hebt waarin op een kaart van vijf bij vijf 24 cijfers moet proberen weg te stempelen (de kaart heeft 25 hokjes, maar de middelste krijg je gratis). De cijfers kun je weg stempelen op het moment dat je ze voorbij ziet komen in de trekking. Mocht je (één van de) eerste zijn met een volle kaart, dan win je de desbetreffende ronde (en dus ook een geldbedrag). Simpel genoeg toch? Bovendien heb je ruim de kans om ook naar mooie muziek te luisteren terwijl je dit doet.

Wat dan ook de moeite waard is om in de gaten te houden: codes! Meestal is het zo dat als je voor het eerst een storting je doet, je dan een code kan vinden waarmee je bijvoorbeeld gratis extra speeltegoed krijgt – dat is natuurlijk altijd lekker meegenomen. Om jezelf niet te kort te doen en meer waarde voor je geld te krijgen, moet je dus zeker in de gaten houden of er inderdaad iets is waar je gebruik van kan maken.

Speciaal voor F1-liefhebbers

Mocht je fan zijn van de Formule 1 met Max Verstappen, dan hebben wij goed nieuws! Er is namelijk een speciale bingoruimte voor Formule 1 fans. Zo kan je met nostalgie terugdenken aan de afgelopen races van het seizoen waarin hij beide Ferrari’s en zijn teamgenoot Sergio Perez op een ruime achterstand wist te houden. Mocht je de race op zondag te spannend vinden en eigenlijk wat om handen nodig hebben om niet gek te worden, dan biedt opnieuw bingo de uitkomst. Geen zorgen natuurlijk: als je niets hebt met F1 en Mighty Max dan kan je ook met een gerust hart een van de andere kamers uitkiezen met thema – of, als je gewoon bingo komt spelen zonder verdere poespas, een bingo zónder thema.

Bij de bingo zijn ook een aantal leuke minigames te vinden. Mocht je na een avondje bingoeen dan wellicht behoefte hebben aan iets anders, dan is het wellicht de moeite waard om te kijken of daar anders niet een spel tussen zit dat je kan bekoren.

Laatst gewijzigd op: 1 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren