logo songteksten.net

Deze zangeressen en andere beroemdheden hebben een eigen lingeriemerk

Het lijkt gewoon natuurlijk dat enkele van de meest sexy beroemdheden in de huidige popcultuur ook hebben besloten om hun eigen lingerielijnen te beginnen. Toeval? Wij denken van niet. De volgende keer dat je wat zwoele inspiratie nodig hebt of wilt weten wat A-listers onweerstaanbaar vinden, kijk dan eens naar deze lijst met beroemdheden met lingerielijnen, waaronder een paar merken van een aantal wereldberoemde zangeressen. We denken dat je het leuk gaat vinden wat je ziet.

Britney Spears

Over de ultieme comeback gesproken. Hoewel onze geliefde Britney een paar twijfelachtige jaren had, is ze terug en beter dan ooit als een hete moeder en een zangcarrière die een renaissance heeft beleefd. Voordat ze echter weer begon te touren, lanceerde Spears Intimate Britney Spears, haar lingeriecollectie, in 2014. Hoewel het lijkt te zijn uitgedoofd, is het geen schande om iets nieuws te proberen. Bovendien kun je hier altijd je sexy lingerie-fix krijgen, door bijvoorbeeld een sport bh van het merk van Britney Spears aan te schaffen!

Rihanna

Wat kan Ri-Ri niet doen? De popster lanceerde onlangs haar goed ontvangen schoonheidslijn, Fenty Beauty, in september 2017. Sindsdien heeft ze nog een andere manier gevonden om haar fans haar te laten steunen - met haar lingerielijn, Savage x Fenty. De website van de collectie citeert Rihanna die zegt: "Vrouwen zouden lingerie voor zichzelf moeten dragen... Ik wil dat vrouwen hun schoonheid bezitten." We konden het niet meer eens zijn met dit bericht en zijn dan ook zeker fan van de sport bh met voorsluiting van Savage x Fenty!

Paris Hilton

De erfgename en socialite van het hotel is gewend om de camera bij zich te hebben, en ze is niet bang om wat huid te laten zien. Het volstaat te zeggen dat Paris Hilton Lingerie voor dat laatste heel goed zorgt. Hilton gaf een hele nieuwe betekenis aan haar virale slogan, "Dat is hot", plaatste Hilton enkele foto's op Instagram van zichzelf die de lijn in 2017 modelleerde. Als alles goed gaat, is het slechts een kwestie van tijd voordat het publiek de lingerie van Paris Hilton kan kopen voor zichzelf.

Naomi Campbell

Een beroemdheid besloot van het modelleren van de lingerie naar het ontwerpen ervan te gaan: Naomi Campbell. Het Britse supermodel Naomi Campbell kreeg voor het eerst haar start in de industrie toen ze het campagnegezicht was voor merken als Agent Provocateur en La Perla. Van daaruit kreeg ze in 2015 haar eerste designoptreden met een Italiaans ondergoedlabel, Yamamay. De speciale editie-collectie, #IAmNaomiCampbell, is niet langer beschikbaar, maar mogelijk kun je nog wel een sportlegging kopen.

Heidi Klum

Heidi Klum is geen onbekende in het dragen van lingerie - na 13 jaar als Victoria's Secret Angel heeft de in Duitsland geboren supermodel die zakenvrouw is geworden, haar portie lingerie-looks gehad. En met haar huidige leeftijd van 45 jaar laat ze zien dat het nooit te laat is om een beetje huid te tonen. Als creatief directeur van Heidi Klum Intimates is ze het gezicht van het merk en is ze in veel van de merkadvertenties te zien met de sexy sets.

Laatst gewijzigd op: 2 weken geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren