logo songteksten.net

De leukste meezingers voor in de auto

Zit je regelmatig in de auto of ga je binnenkort met het hele gezin op vakantie? Dan is het wel belangrijk dat je genoeg te doen hebt. Vooral wanneer jullie een rit van enkele uren naar bijvoorbeeld het zuiden van Europa voor de boeg hebben, is het wel prettig dat je deze tijd zo leuk mogelijk weet in te delen. Naast het spelen van spelletjes en het eten van allemaal lekkere dingen, is het ook leuk om gezellig mee te ‘zingen’ met allerlei foute hits. Omdat we heel goed snappen dat het je misschien aan wat inspiratie ontbreekt, hebben wij de leukste meezingers voor in de auto voor je op een rijtje gezet. Zo kun je gemakkelijk en snel je eigen playlist samenstellen.

Klassieke meezingers

Als je van retro muziek houdt, hebben we een aantal geweldige klassieke meezingers voor je. Denk bijvoorbeeld aan Bohemian Rhapsody van Queen, waarbij je gegarandeerd alle vocale hoogstandjes kunt meezingen. Of wat dacht je van Dancing Queen van ABBA? Dit populaire nummer uit de jaren '70 is perfect om de sfeer erin te brengen tijdens je autorit. Natuurlijk is dit niet voor iedereen even leuk en is het ook prima om even als enige niet mee te zingen met deze nummers. In plaats daarvan kun je ook je geluk beproeven in online casinos met ideal als betaalmiddel op je telefoon met een potje poker bijvoorbeeld. Heb je dan toch behoefte weer mee te zingen, dan kan dat natuurlijk ook gewoon tijdens het spelen.

Nederlandstalige meezingers

Voor de liefhebbers van Nederlandstalige muziek hebben we ook genoeg opties. Zing bijvoorbeeld mee met Het is een nacht van Guus Meeuwis, een nummer dat bijna iedereen wel kent. Of wat dacht je van Brabant van dezelfde artiest? Omdat niet iedereen fan is van Nederlandstalige meezingers, is het ook leuk om wat andere Nederlandse muziek in je playlist te zetten. Door af te wisselen is het veel leuker, dan dat je straks een uur lang het foute uur aan het zingen bent.

Top 40 muziek

Als je liever naar hedendaagse hits luistert, hebben we uiteraard ook een aantal suggesties voor je. Luister bijvoorbeeld naar Eyes Closed van Ed Sheeran, een nummer dat wereldwijd bekend is en waarvan je de tekst binnen no time kunt meezingen. Of zet Happy van Pharrell Williams op, een vrolijk nummer dat garant staat voor een glimlach op je gezicht tijdens het autorijden. Natuurlijk kun je naast je playlist ook gewoon luisteren naar je favoriete radiostation, mits je nog in Nederland bent of de beschikking hebt over een auto dat verbonden is met het internet. Heb je dat niet, dan kun je ook gewoon via een app op je telefoon streamen uiteraard.

Blijf je wel focussen op de weg

Tijdens het meezingen kan het voorkomen dat je even wat minder alert bent. Zorg er daarom wel voor dat je de radio niet te hard zet, aangezien je eventueel politie en ambulance wel moet kunnen horen. Heb je het gevoel dat je vermoeid begint te raken, zet de auto dan even langs de kant van de weg, zodat je onder het genot van bijvoorbeeld een kop koffie, ook even een frisse neus kunt halen.

Laatst gewijzigd op: 6 maanden geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren