logo songteksten.net

De top 10 leukste cadeaus voor muziekliefhebbers!

Het is altijd leuk om iemand te verrassen met een origineel en leuk cadeau, bijvoorbeeld voor een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar. Een persoonlijke cadeau wordt altijd erg gewaardeerd, het geeft namelijk aan dat jij als cadeaugever extra moeite hebt gedaan. Ben jij op zoek naar een origineel verjaardagscadeau voor man of vrouw die houdt van muziek, hieronder hebben we de top 10 leukste cadeaus voor muziekliefhebbers verzameld.

Een sieraad met een muziek tintje

Een sieraad wordt vaak gezien als een persoonlijk cadeau en is het perfecte geschenk voor een liefdes jubileum. Koop bijvoorbeeld een ketting met daaraan een muzieknootje, een oorbel met een g-sleutel of geef een paar muzikale manchetknopen.

Tickets voor een concert

Een muziekliefhebber zal ontzettend blij worden van een ticket voor een concert. Vaak vallen ‘doe cadeaus’ erg in de smaak, want hoe leuk is het om samen een herinnering te maken? Koop bijvoorbeeld een ticket voor een concert van een favoriete artiest of verras iemand met een klassiek concert.

Een boek met muziek thema

Is iemand een muziekliefhebber en leest hij of zij ook nog graag boeken, koop dan een boek met een muzikaal tintje. Geef bijvoorbeeld een autobiografie van een invloedrijke muzikant, een wetenschappelijk boek over wat muziek doet met onze hersenen of geef een boek met uitleg over muziektheorie.

Een noise cancelling koptelefoon

Luistert de persoon in kwestie heel graag naar muziek met een koptelefoon op, geef dan een noise cancelling koptelefoon cadeau. Met een noise cancelling koptelefoon kun je nog intenser genieten van de muziek, dit cadeau wordt ongetwijfeld gewaardeerd.

Een muzikaal spelletje

Geef een muzikaal spelletje cadeau! Koop bijvoorbeeld een muziekkennis spel zodat iemand echt zijn of haar muziekkennis kan testen. Ook leuk om te geven is het Maestro bordspel, met dit spel kun je zelf je eigen orkest samenstellen en hiervoor heb je niet per se muziekkennis nodig.

Unieke lp plaat

Ga op zoek naar een unieke lp plaat, bijvoorbeeld een collector's item. Struin verschillende platenzaken af, ga naar de kringloop of kijk of je op een vrijmarkt iets bijzonders kan vinden.

Een muziek workshop

Weet je bijvoorbeeld dat iemand heel graag een bepaald instrument zou willen bespelen of droomt iemand stiekem van een DJ carrière, geef een muziek workshop cadeau! Tegenwoordig bestaan er een heleboel muziek workshops waar je uit kunt kiezen, zowel fysiek als online.

Woondecoratie met een muzikaal thema

Ook erg leuk, geef een woon accessoire cadeau met een muzikaal tintje. Denk bijvoorbeeld aan een grote poster van de favoriete band, een schilderij van een muziekinstrument of lijst een aantal mooie lp platen in voor aan de wand.

Een muziek gerelateerd abonnement

Er zijn tegenwoordig veel verschillende muziek streamingsdiensten, de meeste hiervan werken met een abonnement. Het kan daarom een perfect idee zijn om een abonnement cadeau te doen, bijvoorbeeld een Spotify, Apple Music of Qobuz abonnement.

Een muzikaal kledingstuk

Wat ook erg leuk kan zijn om cadeau te geven is een leuk muzikaal kledingstuk. Denk bijvoorbeeld aan een vintage band t-shirt, grappige sokken met een muzieknoten print of een merchandise kledingstuk.

Met de bovenstaande tips weten we zeker dat jij voor een muziekliefhebber het geschikte cadeau kan vinden.

Laatst gewijzigd op: 9 maanden geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren