logo songteksten.net

Luister deze liedjes terwijl je roulette speelt

Wat je ook doet of wat je van plan bent, we willen allemaal een afspeellijst om ons in de stemming te brengen voor de komende tijd. Dit betekent dat zelfs als je naar het casino gaat om een spelletje roulette te spelen, je zeker een afspeellijst bij de hand moet hebben om je enthousiast te maken over het spel. Zorg dus dat je een afspeellijst hebt met een verzameling epische goknummers en speel nu live roulette. Het is tijd om te gokken, en zelfs als je nog niet de perfecte roulette-afspeellijst hebt, zijn hier enkele nummers die je er zeker aan wilt toevoegen.

Pokerface van Lady Gaga

Dit moet het nummer zijn dat het startsein gaf voor de immense muziekcarrière van Lady Gaga, en het is er een waar elke gokker naar kan luisteren. Zorg ervoor dat je een steenkoud pokerface hebt, net als de Queen of Pop.

The Winner Takes It All van ABBA

ABBA staat bekend om hun epische muziek, en hoewel dit nummer een romantisch randje heeft, heeft het ook een gokrandje. Niets zal je zo enthousiast maken voor een goed spel als de lijn. “De winnaar neemt alles, de verliezer moet vallen.”

Ace of Spades van Motörhead

'Als je van gokken houdt, zeg ik je dat ik je man ben. Je wint wat, verliest wat, allemaal hetzelfde voor mij. Motörhead weet waar ze het over hebben, en ze zijn er om je enthousiast te maken, of je nu wint of verliest, en je zelfvertrouwen sterk te houden als de 'Ace of Spades'.

Viva Las Vegas van Elvis Presley

“Ik heb heel veel geld dat klaar is om te verbranden. Zorg er dus voor dat de inzet hoger wordt.” Las Vegas, de stad van het gokken. Niemand kan ontkennen dat de felle lichten en de oogverblindende sfeer van de City of Sin iets zijn dat je altijd in de stemming zal brengen om wat geld te spetteren. Presley wist dat en maakte een bijpassend nummer. Wil je opgepompt worden? Dit is het liedje.

The House of the Rising Sun van The Animals

Als je de sfeer van een countrygokker wilt, geeft dit nummer je het gevoel de zonsondergang tegemoet te rijden op weg naar je favoriete goktent. De melodieuze gitaar en ritmische symbolen geven je alles wat je nodig hebt om in de stemming te komen om Red Door Roulette te gaan spelen.

Roulette van Katy Perry

Katy Perry staat bekend om liedjes met een pakkend deuntje die voor opwinding zorgen, dit is niet anders. De teksten sluiten zelfs aan bij de inhoud van de komende avond. Dus zet dit nummer op en zoals ze zegt: 'laat mijn haar los, neem een paar rondjes en laat het gewoon los'.

Easy Money van Billy Joel

Welk nummer kan je beter vertellen dat het allemaal een kansspel is dan dit. We willen allemaal gemakkelijk geld verdienen, maar krijg je dat vanavond? "Neem me mee naar de tafels, neem me mee naar de gevechten, laat me rennen als de cijfers, gooi me als de dobbelstenen."

Laatst gewijzigd op: 2 weken geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren