logo songteksten.net

Lange vliegreis voor de boeg? Maak een goede afspeellijst

Ga je binnenkort op vakantie met het vliegtuig? Dan is dat natuurlijk een heerlijk vooruitzicht. Maar voor het zover is, moet je nog wel eerst naar het vliegveld toe, wachten totdat je kunt inchecken om vervolgens nog een paar uur in het vliegtuig te moeten zitten, voordat je uiteindelijk op de plaats van bestemming bent. Om ervoor te zorgen dat de tijd een stuk sneller gaat en je je dus ook niet hoeft te vervelen, is het samenstellen van een goede playlist, zodat je lekker muziek kunt luisteren, een absolute aanrader. Omdat de keuze op bijvoorbeeld Spotify natuurlijk enorm is, helpen wij je met het samenstellen van een geschikte lijst. Dus ben je inmiddels bijna klaar voor de vakantie of moet je alleen nog even een nieuwe koffer kopen om al je kleding mee te kunnen nemen, dan is het goed om dit artikel even rustig door te lezen en alvast Spotify op je telefoon te downloaden.

Weet wat je leuk vindt

Voor het samenstellen van een afspeellijst is het belangrijk dat je weet wat je leuk vindt. Dat is ook precies de reden waarom je dit niet overhaast moet doen, maar gewoon even rustig een uurtje voor moet gaan zitten. Deze muziek is namelijk niet alleen handig voor in het vliegtuig, maar wat dacht je van tijdens de vakantie zelf? Hoe fijn is het om lekker aan het strand met een paar rustige nummers te kunnen genieten van de zon, de zee en het strand? Handig is daarom wel om goed na te denken over het type muziek en dat je dus niet alleen muziek kiest die allesbehalve rustgevend is. Nu is een keer een plaatje niet zo erg, maar probeer er voor jezelf een soort van opbouw in te krijgen.

Zorg voor goede oordopjes

Een vliegtuig maakt soms best wat lawaai. Hoe fijn is het dan dat je niet alleen de motoren van het vliegtuig hoort, maar ook de muziek uit je oordopjes? Het is daarom dus ook belangrijk te kiezen voor kwaliteit. Daarbij is het verstandig om eens te kijken naar oordopjes die ook direct een noise cancelling functie hebben. Dit heeft als groot voordeel dat je namelijk volledig bent afgesloten van alle geluiden die er om je heen zijn. Dit in combinatie met het luisteren naar muziek, maakt dat de tijd een stuk sneller voorbij gaat.

Draag comfortabele kleding

Kleding heeft niet direct iets met muziek te maken, maar het zorgt er wel voor dat je je net even wat relaxter voelt. Draag bijvoorbeeld een broek van travelstof met trui en paar zwarte enkellaarsjes. Handig is wel om je in laagjes aan te kleden. Het kan namelijk zomaar zijn dat het enorm warm is in het vliegtuig, vooral wanneer je in de zomer vliegt en het vliegtuig al de nodige tijd in de zon staat terwijl jullie boarden. Een trui of vest met daaronder een t-shirt of hemd is dus ideaal. Je zult merken dat dit ook bijdraagt aan het uiteindelijk veel sneller verstrijken van de tijd.

Laatst gewijzigd op: 2 maanden geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren