logo songteksten.net

Zanger Gavin DeGraw in elkaar geslagen in New York

(Novum) - Gavin DeGraw is maandagochtend na een avondje stappen in New York in elkaar geslagen en aangereden. De 34-jarige singer-songwriter raakte niet ernstig gewond. Hij liep onder meer een gebroken neus en sneeën in zijn gezicht op.

Het incident vond plaats in de wijk Lower East Side in Manhattan, laat de politie weten aan de Amerikaanse krant New York Post. De zanger liep na een avondje uit met vrienden alleen over straat. Hij werd aangevallen door een groepje. Na het pak slaag waggelde hij aangeslagen voor een passerende taxi.

Hij raakte door de aanrijding niet zwaargewond. DeGraw is na het incident opgenomen in een ziekenhuis. Of hij daar nog steeds verblijft is onduidelijk.

DeGraw wordt behandeld aan meerdere verwondingen, laat zijn woordvoerder weten aan verschillende Amerikaanse entertainmentsites. Hij heeft onder meer een hersenschudding, blauwe ogen, sneeën en kneuzingen. "De politie onderzoekt de zaak", staat in de officiële verklaring. "Gavin en zijn familie waarderen alle bezorgdheid."

Het is onduidelijk wanneer DeGraw, die bezig was met een toer met Maroon 5 en Train, weer kan optreden. Bij de show die hij dinsdagavond zou geven, wordt hij vervangen door Nikki Jean.

Gavin DeGraw werd geboren in de staat New York en heeft een huis in Manhattan. Bovendien runt hij er, samen met zijn broer, een restaurant.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren