logo songteksten.net

Alle artikelen in Nieuws

2 3 4 5 6 7 8 9 10 8253 8254 »

Britse royals schitteren bij wereldpremière No time to die

Vier leden van de Britse koninklijke familie schitterden dinsdagavond op de rode loper bij de wereldpremière van No time to die, de nieuwste James Bond-film. Zowel prins William en zijn vrouw Catherine als prins Charles en diens vrouw Camilla zagen de film in de Royal Albert Hall in Londen.

Lees verder

Casettebandje met interview John Lennon levert 50.000 euro op

Een geluidsopname van John Lennon en zijn partner Yoko Ono heeft op een veiling in Kopenhagen 370.000 kroon (ongeveer 50.000 euro) opgeleverd. Op het cassettebandje staat onder meer een interview met het stel. Ook is te horen hoe de zanger gitaar speelt en de nummers Give Peace a Chance en Radio Peace zingt.

Lees verder

Management: Douwe Bob reageert alleen via sociale media

Als Douwe Bob wil reageren op het nieuws dat zijn band is weggelopen, dan doet hij dat via een filmpje of berichtje op sociale media. Het is echter niet duidelijk of de zanger dat gaat doen. Dat stelt zijn management Agents After All in een korte reactie op het bericht dat zijn bandleden hem per direct hebben verlaten.

Lees verder

NPO-hit Waku Waku keert vermoedelijk in 2022 terug, mét de aapjes

De populaire natuurquiz Waku Waku keert vermoedelijk in 2022 terug op de Nederlandse televisie. Dat heeft productiebedrijf Concept Street, dat de rechten in 2019 kocht, dinsdag laten weten. Vertrouwde elementen, zoals de BN'ers die voor een goed doel spelen en de pluchen aapjes, keren terug.

Lees verder

Netflix-trailer Slag om de Schelde passeert 2 miljoen kijkers

De trailer van de Nederlandse oorlogsfilm De Slag om de Schelde is online een grote hit. Streamingdienst Netflix kondigde eerder deze maand aan dat de film wereldwijd vanaf 15 oktober te zien zal zijn. Sinds de bekendmaking drie weken geleden is de trailer al meer dan 2 miljoen keer bekeken.

Lees verder

Team Asporaat: bij ons liep nog niemand weg vanwege QR-besluit

Van de vaste crew van komiek Jandino Asporaat heeft vooralsnog niemand besloten op te stappen vanwege zijn QR-boycot. Dat laat een woordvoerder van productiehuis Huis van Asporaat dinsdag weten. De band van Douwe Bob, die ook de tournee opeens cancelde uit woede over de coronapas, is dinsdag opgestapt.

Lees verder

3voor12: Douwe Bob moet zonder band verder

De band van Douwe Bob is opgestapt, meldt popplatform 3voor12 dinsdag. De muzikanten zouden het oneens zijn met de beslissing van de zanger om zijn tournee te annuleren uit onvrede over de regels rondom het coronatoegangsbewijs.

Lees verder

Bekende filmkostuums en rekwisieten onder de hamer

Een groot aantal iconische filmkostuums en -memorabilia gaat binnenkort onder de hamer. Entertainmentwebsite TMZ meldt dat Prop Store van 9 tot en met 11 november een veiling gaat houden waar onder meer de pakken van de superhelden Batman en Spider-Man naar de hoogste bieder zullen gaan.

Lees verder

Videoland werkt aan dramaserie over toeslagenaffaire

Videoland werkt aan een dramaserie die geïnspireerd is op de toeslagenaffaire. In de serie staat het verhaal centraal van Eva González Pérez, de Nederlandse advocate die al jarenlang een groep gedupeerden bijstaat in hun strijd tegen de overheid. Dat heeft Videoland dinsdag bekendgemaakt.

Lees verder
2 3 4 5 6 7 8 9 10 8253 8254 »