logo songteksten.net

Alle artikelen in Nieuws

2 3 4 5 6 7 8 9 10 8038 8039 »

Collega's leven mee met acteur Bob Odenkirk

Collega's en vrienden leven mee met Bob Odenkirk, nadat de acteur dinsdag onwel is geworden op de set van de serie Better Call Saul. Op sociale media steunen ze de 58-jarige acteur, die momenteel in het ziekenhuis ligt, en wensen ze hem beterschap.

Lees verder

ID&T houdt kort geding tegen de overheid opnieuw aan

Het kort geding dat ID&T had aangespannen tegen de overheid gaat vrijdag opnieuw niet door. De festivalorganisator houdt het nogmaals aan aangezien het demissionaire kabinet komende maandag waarschijnlijk toch een beslissing neemt over evenementen zonder overnachting.

Lees verder

Songfestivalnummer Dries Roelvink heeft Italiaans tintje

Het nummer dat Dries Roelvink schreef voor het songfestival is eindelijk af en heeft een Italiaans tintje. Dat zei de zanger, die er geen geheim van maakt dat hij graag namens Nederland naar het Eurovisie Songfestival zou willen, woensdag in de 3FM-zomerochtendshow Morning Glory.

Lees verder

Trouwe Lowlandsgangers krijgen voorrang bij volgende kaartverkoop

Mensen die voor de afgelaste editie van Lowlands een kaartje hadden gekocht, krijgen voorrang bij de volgende verkoop. Dat laat de organisatie weten in een mail aan alle kaarthouders. Het demissionaire kabinet verlengde begin deze week het verbod op meerdaagse festivals van 14 augustus tot en met 3 september. Met die nieuwe maatregelen moest ook Lowlands, dat van 20 tot en met 22 augustus zou plaatsvinden, worden afgelast.

Lees verder

Meer geld beschikbaar voor wegens corona afgelaste evenementen

De aangekondigde verruiming van de compensatieregeling voor evenementen die vanwege corona moeten worden afgelast, zal tientallen miljoenen euro's meer kosten dan was gepland. Vooralsnog worden de kosten geraamd op 120 miljoen euro, 40 miljoen meer dan voor de verlenging van het verbod op evenementen, schrijven staatssecretaris van Economische Zaken Mona Keijzer en onderwijsminister Ingrid van Engelshoven woensdag in een brief aan de Kamer.

Lees verder

Menu van boyband BTS stuwt resultaten McDonald's

Een speciaal menu dat is samengesteld door de Zuid-Koreaanse boyband BTS heeft de verkoopcijfers van McDonald's wereldwijd gestuwd. De resultaten van de fastfoodketen waren het afgelopen kwartaal veel beter dan in dezelfde periode vorig jaar. Ook in vergelijking met het tweede kwartaal van 2019, voor de coronapandemie, werd een stuk meer omzet geboekt.

Lees verder

Hof beveelt vervolging voor mishandeling presentator Holtrop

Het gerechtshof in Den Haag heeft het Openbaar Ministerie gelast over te gaan tot strafvervolging van twee mannen die journalist en YouTuber Jeroen Holtrop (30) in maart 2019 in het centrum van Delft zwaar zouden hebben mishandeld. Dat heeft Holtrops advocaat S├ębas Diekstra woensdag gezegd.

Lees verder

Stijn Fransen bevallen van zoontje

Stijn Fransen is bevallen van haar eerste kindje. De voormalig GTST-actrice verwelkomde zaterdag samen met haar vriend een jongetje, maakte ze woensdag bekend op Instagram.

Lees verder
2 3 4 5 6 7 8 9 10 8038 8039 »