logo songteksten.net

Alle artikelen in Nieuws

Live concert van de streamers op 17 september 2022

De gelegenheidsformatie The Steamers gaat voor het eerst in haar bestaansgeschiedenis een live optreden doen waarbij ook publiek aanwezig mag zijn. Op zaterdag 17 september 2022 is er een optreden in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Lees verder

Weerman Gerrit Hiemstra krijgt Machiavelliprijs

NOS-weerman Gerrit Hiemstra heeft dit jaar de Machiavelliprijs 2021 toegekend gekregen. Het bestuur van de stichting achter die prijs laat dinsdag weten dat Hiemstra de prijs krijgt, omdat hij "klimaatverandering en de gevolgen daarvan op aansprekende wijze inzichtelijk maakt voor een breed publiek".

Lees verder

Nog een foutje uit Harry Potter-special gehaald

Een montageblunder waardoor er in de Harry Potter-special een jeugdfoto van Emma Roberts werd getoond in plaats van een van Emma Watson, was niet het enige foutje in de uitgezonden reünie. In het programma werden ook de tweelingbroers uit de filmreeks door elkaar gehaald.

Lees verder

Kanye West werkt aan opvolger album Donda

Zijn plaat Donda kwam afgelopen zomer met enige vertraging uit, maar Kanye West is vast op tijd begonnen met opvolger Donda 2. De baas van zijn platenlabel G.O.O.D. laat aan Complex weten dat de rapper werkt aan een 'sequel album'.

Lees verder

Ricki Lake opnieuw getrouwd

Presentatrice Ricki Lake en haar vriend Ross Burningham zijn in het huwelijksbootje gestapt. Maandag deelde de 53-jarige een aantal kiekjes van de bruiloft, die zondag plaatsvond.

Lees verder

Reynolds en Lively steunen ouders van doodgeboren baby's

Wrexham FC-speler Jordan Davies en zijn vriendin Kelsey Edwards zagen in december hun eerste kindje dood ter wereld komen. Het stel heeft daarom een GoFundMe-pagina aangemaakt om geld in te zamelen voor Sands, een Britse organisatie die ouders van doodgeboren kindjes bijstaat. Een van de gulle donaties voor de inzamelingsactie kwam van onder anderen Ryan Reynolds, die eigenaar is van de voetbalclub waar Davies speelt.

Lees verder

Billboard: Grammy's worden mogelijk weer uitgesteld wegens corona

De uitreiking van de Grammy Awards, de belangrijkste Amerikaanse muziekprijzen, zou voor het tweede jaar op rij verplaatst kunnen worden. Een bron met kennis van de organisatie meldt aan het gezaghebbende muziekplatform Billboard dat het "ernaar uitziet" dat de show vanwege corona wordt uitgesteld.

Lees verder

Whoopi Goldberg positief getest op corona

Whoopi Goldberg heeft de eerste uitzending van The View dit jaar aan zich voorbij moeten laten gaan vanwege een positieve coronatest. Haar medepresentatoren deelden het nieuws maandag in de talkshow op de Amerikaanse zender ABC.

Lees verder

KINK haalt ruim 57.000 euro op met actie voor zorgpersoneel

De actie waarmee radiozender KINK geld inzamelde voor het zorgpersoneel heeft 57.334 euro opgeleverd, zo maakte het station maandag bekend. Met het geld krijgt het personeel op alle longafdelingen en IC's in Nederland een pakket vol verrassingen en verwennerijen.

Lees verder