logo songteksten.net

Alle artikelen in Nieuws

2 3 4 5 6 7 8 9 10 7684 7685 »

Prins Harry noemt The Crown 'overduidelijke fictie'

Prins Harry heeft geen moeite met de populaire Netflix-serie The Crown. Hoewel er ook kritiek is op het feit dat de serie rond het Britse koninklijk huis niet de volledige waarheid laat zien, vindt de hertog van Sussex dat het duidelijk is dat het grotendeels fictief is. "Ze doen niet alsof ze het nieuws brengen", zei de prins in een interview met goede vriend en talkshowhost James Corden.

Lees verder

Madonna eindelijk hersteld van knieblessure

Madonna is eindelijk hersteld van een langslepende knieblessure, zo laat de zangeres op Instagram weten. "Blij dat ik na tien maanden krukken, opereren en tal van andere fysieke uitdagingen in mijn kostuums kan stappen en dat ze passen! ​Fiew!", schrijft ze bij haar post.

Lees verder

Jack Poels viert tweede soloalbum met een livestream

Jack Poels, de voorman van de Limburgse band Rowwen Hèze, brengt vrijdag zijn tweede soloalbum II uit. Om de komst van de plaat te vieren, geeft de zanger zondag een livestreamconcert vanuit een bruin café in Venlo, maakte Snowstar Records vrijdag bekend.

Lees verder

Nieuwe James Bond week eerder in Nederland te zien

De nieuwe James Bond-film No Time To Die is een week eerder dan verwacht te zien in de Nederlandse bioscopen. De première staat nu gepland voor 30 september, bevestigt een woordvoerder van Universal Pictures na berichtgeving van Deadline.

Lees verder

Kim Kötter bevallen van derde kind

Kim Kötter en Jaap Reesema zijn voor de derde keer ouders geworden. Zoon Ted is dinsdag geboren, maakt het model vrijdag bekend op Instagram. Het koppel is "intens verliefd".

Lees verder

Prins Harry: media-aandacht was funest voor mijn mentale staat

Prins Harry heeft vorig jaar weloverwogen besloten een stap terug te doen binnen het Britse koningshuis. Niet alleen wilde hij zijn vrouw Meghan en zoontje Archie beschermen tegen de vele media-aandacht, ook zelf had hij last van de Britse paparazzi. De situatie was "giftig", vertelt de prins aan vriend en talkshowhost James Corden. Het interview werd eerder deze maand opgenomen en donderdag uitgezonden.

Lees verder
2 3 4 5 6 7 8 9 10 7684 7685 »