logo songteksten.net

Alle artikelen in Nieuws

2 3 4 5 6 7 8 9 10 7843 7844 »

Iets minder kijkers voor ABBA-docu Nick, Simon en Kees

De documentaire waarin Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol op zoek gaan naar de roots van de band ABBA moest het vrijdagavond doen met een stuk minder kijkers dan een week eerder. Waar vorige week nog ruim 1,4 miljoen mensen naar de eerste aflevering keken, schakelden deze week 1,1 miljoen kijkers in op NPO1, meldt Stichting KijkOnderzoek. Daarmee staat het programma net niet in de top drie best bekeken programma's van de dag.

Lees verder

Afrojack ziet goede vriend David Guetta als grote inspiratie

Voor de vorige week verschenen single HERO heeft Afrojack opnieuw samengewerkt met zijn goede vriend David Guetta. De dj heeft door hun eerdere samenwerkingen als Titanium, Hey Mama en This One's For You veel geleerd van zijn Franse collega en ziet hem als een grote inspiratie.

Lees verder

Moby wil het liefst nooit meer touren

Buitenlandse fans van Moby die hem nog live willen zien, moeten zich erbij neerleggen dat dat wellicht nooit gaat gebeuren, of het vliegtuig pakken. De Amerikaanse muzikant en zanger hoopt dat hij nooit meer een grote tournee hoeft te doen.

Lees verder

Resterende kaartjes Eurovisie Songfestival in de verkoop

Slechts negen dagen voor de eerste show gaan zaterdagmiddag alle kaarten voor het Eurovisie Songfestival in Rotterdam opnieuw in de verkoop. In eerste instantie kunnen alleen mensen die al een ticket voor de afgelaste editie van vorig jaar een van de 27.500 resterende kaartjes kopen.

Lees verder

Songfestivalkandidaten repeteren voor het eerst in Ahoy

Na zo'n twee weken vol technische repetities, klimt zaterdag voor het eerst een deel van de deelnemers aan het Eurovisie Songfestival het podium van Rotterdam Ahoy op. The Roop bijt namens Litouwen het spits af. De groep is ook de eerste act van de eerste halve finale op 18 mei.

Lees verder

Vlaamse hitmusical 40-45 komt naar Nederland

De Vlaamse hitmusical 40-45 komt naar Nederland. Dat maakten theatermaker Joop van den Ende en Studio 100-topman Gert Verhulst vrijdagavond bekend bij talkshow Op1. Vanaf het najaar 2022 is de musical ook in Nederland te zien.

Lees verder

NPO-baas Klein: programmering omgooien is geen geldkwestie

Het omgooien van de programmering bij de NPO is geen geldkwestie. Dat vertelde directeur Frans Klein van de Publieke Omroep vrijdagavond aan tafel bij Nieuwsuur. Vrijdagochtend werd bekend dat er vanaf volgend jaar geen reguliere afleveringen van Andere Tijden meer op televisie zijn, wat voor veel ophef zorgde. Ook is de omroep bezig met verjonging, omdat de doelgroep tussen de 20 en 49 jaar te weinig wordt bereikt.

Lees verder

Organisatie: songfestival zorgt nauwelijks voor belasting zorg

Het Eurovisie Songfestival leverde in het verleden "nauwelijks tot geen druk op de zorg", reageert een woordvoerder van de organisatie op de zorgen van Rotterdamse ziekenhuizen. De ziekenhuizen Maasstad en Ikazia lieten vrijdag weten niet te kunnen garanderen dat ze tijdens het Eurovisie Songfestival extra zorg kunnen bieden aan bezoekers, personeel en artiesten van het festival in Ahoy.

Lees verder

Rotterdamse ziekenhuizen uiten zorgen over druk rond songfestival

De Rotterdamse ziekenhuizen Maasstad en Ikazia kunnen niet garanderen dat ze tijdens het Eurovisie Songfestival extra zorg kunnen bieden aan bezoekers, personeel en artiesten van het festival in Ahoy. Volgens bestuurders is het personeel overbelast met de zorg voor coronapatiënten, waardoor acute zorg in het gedrang kan komen. Dat bevestigt een woordvoerder van het Maasstad Ziekenhuis na berichtgeving van Nieuwsuur.

Lees verder
2 3 4 5 6 7 8 9 10 7843 7844 »