logo songteksten.net

Alle artikelen in Nieuws

2 3 4 5 6 7 8 9 10 8388 8389 »

Cd met laatste werk van Jeroen van Merwijk uitgebracht

Het laatste grote kunstproject van de in maart overleden cabaretier Jeroen van Merwijk wordt uitgebracht op cd. Het gaat om een album met nummers uit zijn show Was volgend jaar maar vast voorbij, die hij in 2020 speelde. Het ging om een oudejaarsvoorstelling waarin Van Merwijk door middel van liederen het jaar duidde.

Lees verder

Voor Frits Sissing voelde Maestro als afdankertje

In december presenteert Frits Sissing alweer het zesde seizoen van het programma Maestro, waarin bekende Nederlanders strijden om de titel van beste dirigent. Hoewel de AVROTROS-show een grote schare fans heeft, was Sissing in eerste instantie allerminst enthousiast toen hij werd gevraagd als presentator. Strictly Come Dancing was zijn droom; Maestro voelde voor hem als "het afdankertje", zegt hij in een interview met Veronica Superguide.

Lees verder

Beau keert terug met 863.000 kijkers

De terugkeer van talkshow Beau van Beau van Erven Dorens heeft maandagavond 863.000 kijkers naar RTL 4 getrokken. Volgens de Stichting KijkOnderzoek verovert de talkshow daarmee de elfde plaats op de lijst met 25 best bekeken programma's van de dag.

Lees verder

Advocaat Jussie Smollett: hij is juist het slachtoffer

De door het coronavirus flink vertraagde rechtszaak tegen Jussie Smollett is van start gegaan in Chicago. De Empire-acteur wordt beschuldigd van zes gevallen van het verstoren van de openbare orde rond zijn valse aangifte van een racistische aanval begin 2019, maar zijn advocaten beweren juist dat het Smollett is die slachtoffer is in deze zaak. Dit meldt de Chicago Tribune.

Lees verder

Politie doet inval bij huis Marilyn Manson

De politie van Los Angeles is het huis van Marilyn Manson in West Hollywood maandag binnengevallen. De inval zou zijn gedaan vanwege Manson's lopende onderzoeken naar seksueel misbruik. Dit meldt TMZ.

Lees verder

Familie Gucci woedend over 'onwaarheden' in film

De erfgenamen van Aldo Gucci, die het wereldberoemde mode-imperium van 1953 tot 1986 leidde, zijn niet te spreken over hoe de familie wordt neergezet in de film House Of Gucci van regisseur Ridley Scott. Volgens hen worden er vele onwaarheden verteld, wat schadelijk is voor de familie. Dit meldt Variety.

Lees verder
2 3 4 5 6 7 8 9 10 8388 8389 »