logo songteksten.net

Alle artikelen in Muziek

Kanye West werkt aan opvolger album Donda

Zijn plaat Donda kwam afgelopen zomer met enige vertraging uit, maar Kanye West is vast op tijd begonnen met opvolger Donda 2. De baas van zijn platenlabel G.O.O.D. laat aan Complex weten dat de rapper werkt aan een 'sequel album'.

Lees verder

Adeles 30 is bestverkochte album van 2021

Met slechts zes verkoopweken is 30, het nieuwe album van Adele, ruimschoots het bestverkochte album van 2021 geworden. Dat heeft samensteller GfK maandag bekendgemaakt. Achter de Britse zangeres completeren Olivia Rodrigo en Justin Bieber de top 3 met respectievelijk SOUR en Justice.

Lees verder

Usain Bolt werkt aan tweede reggae-album

Usain Bolt heeft de smaak van muziek maken helemaal te pakken. De voormalig atleet bracht in september zijn eerste reggae-album Country Yutes uit en kreeg daar veel positieve reacties op. De man die jarenlang de snelste ter wereld was heeft allerlei plannen voor zijn nieuwe project. Dit meldt The Sun.

Lees verder

Golden Girls-veteranen herdenken Betty White

Betty White blijft in de herinnering van mensen die met haar werkten een professional die hield van haar werk. In Variety roemen collega's van achter de schermen het komisch talent van de vrijdag op 99-jarige leeftijd overleden Amerikaanse actrice uit onder meer The Golden Girls.

Lees verder

Sterren herdenken overleden Betty White (99)

Verscheidene sterren hebben op sociale media herinneringen aan de vrijdag overleden Betty White (99) gedeeld. Onder anderen Ryan Reynolds, Ellen DeGeneres en Star Trek-acteur George Takei plaatsen een bericht aan de actrice.

Lees verder

Nieuw Grammy-record voor Biebers album Peaches

Justin Bieber heeft een Grammy-record verbroken. Met zijn nummer Peaches zijn maar liefst elf tekstschrijvers genomineerd voor de prestigieuze muziekprijs. Eerder stond het record op het nummer Black Parade van Beyoncé.

Lees verder

Betty White (99) probeert 'groene dingen' in dieet te vermijden

De 99-jarige Betty White deelt in een nieuw interview met het tijdschrift People haar geheim om zo lang gezond en fit te blijven. Volgens de actrice, die op 17 januari 100 jaar hoopt te worden, is haar dieet eigenlijk het tegenovergestelde van wat mensen misschien zouden verwachten.

Lees verder