logo songteksten.net

Alle artikelen in Muziek

2 3 4 5 6 7 8 9 10 721 722 »

Zangeres Lorde komt naar Nederland met nieuw studioalbum

De Nieuw-Zeelandse zangeres Lorde doet volgend jaar Nederland aan tijdens een wereldtournee. Op woensdag 8 juni staat ze in AFAS Live in Amsterdam en speelt ze ook nummers van haar net aangekondigde album Solar Power. Haar nieuwe album komt dit jaar op 20 augustus uit.

Lees verder

Emmywinnaar mag kiezen voor genderneutrale term 'artiest'

Wie vanaf nu een Emmy Award wint of genomineerd wordt voor de belangrijke televisieprijs, mag op het nominatiecertificaat of het beeldje zelf kiezen voor de omschrijving 'artiest' in plaats van acteur of actrice. Dat heeft organisator de TV Academy bekendgemaakt.

Lees verder

3FM-dj Sander Hoogendoorn draait weer muziek Bilal Wahib

3FM-dj Sander Hoogendoorn heeft maandag het nummer Tigers van Bilal Wahib gedraaid. Het was de eerste keer sinds het Instagram-incident van de acteur en rapper dat er een nummer van Wahib op de Nederlandse publieke radio te horen was. Een woordvoerder van de NPO heeft een bericht daarover van de NOS bevestigd.

Lees verder

David Ellefson niet te horen op nieuw album Megadeth

David Ellefson zal niet te horen zijn op het aankomende album van de Amerikaanse trashmetalband Megadeth. De nummers waaraan de bassist, die vorige maand door de groep is ontslagen, heeft meegewerkt worden opnieuw opgenomen met een andere muzikant.

Lees verder

Will Smith onthult titel en cover van biografie

Will Smith heeft op Instagram de titel en cover van zijn biografie bekendgemaakt. De naam van het boek is kort en krachtig: WILL. Hij schreef het samen met Mark Manson, bekend van het zelfhulpboek The Subtle Art Of Not Giving A F*ck uit 2016.

Lees verder

Artiesten vieren heropening cultuursector ondanks slechte weer

Diverse artiesten hebben vrijdagavond op daken van culturele instellingen door het land een optreden gegeven. De shows, die alle om 20.00 uur begonnen, maakten deel uit van de campagne Mooier Dan Ooit. Daarmee werd voor en achter de schermen afgeteld naar het moment dat theaters, poppodia en musea hun deuren weer mogen openen.

Lees verder

Måneskin noteert bijzonder hitfeit in Britse charts

Voor het eerst in negen jaar heeft een songfestivalwinnaar weer de top 10 bereikt van de toonaangevende Top 75 in het Verenigd Koninkrijk. Måneskin doet dat opvallend genoeg niet met het winnende liedje Zitti E Buoni maar met de albumtrack I Wanna Be Your Slave, meldt de Official Charts Company.

Lees verder

Hitalbum K3 na twintig jaar weer in top 10 dankzij vinylrelease

Na bijna twintig jaar hoort Alle Kleuren van K3 weer bij de tien populairste albums van het land. De plaat kwam vorige week voor het eerst uit op vinyl en dat zorgt ervoor dat Alle Kleuren terugkeert op nummer 7 van de Album Top 100. In de Vinyl Top 33 komt het album binnen op de eerste plaats.

Lees verder

Nynke Laverman komt met nieuw album en gaat toeren

Zangeres Nynke Laverman komt in het najaar met een nieuw album, Plant. Zij lanceert elke maand een aantal tracks, vergezeld door een podcast waarin ze het thema van de specifieke song belicht. De zangeres voert gesprekken met filosofen en podiumkunstenaars die haar inspireren, zoals Roman Krznaric, Jochem Myjer en André Kuipers.

Lees verder
2 3 4 5 6 7 8 9 10 721 722 »