logo songteksten.net

Alle artikelen in RTV

2 3 4 5 6 7 8 9 10 563 564 »

Coronaversie Golden Globes scoort weinig kijkers

Hoewel ook Amerikanen vanwege de coronacrisis thuiszitten, kropen ze zondag niet massaal voor de buis om naar de Golden Globes te kijken. De aangepaste versie van de uitreiking scoorde slechts 6,9 miljoen kijkers terwijl er vorig jaar nog 18,3 miljoen mensen voor de tv kropen. Dat heeft Nielsen Ratings dinsdag bekendgemaakt.

Lees verder

Emma Wortelboer en Jurre Geluk in nieuw radioprogramma

Onder anderen Emma Wortelboer, Jurre Geluk en Sahil Amar Aïssa zullen voortaan afwisselend op zaterdag- en zondagmiddag te horen zijn in het nieuwe programma WiWaWeekendshow. Daarin neemt presentator Luc Sarneel maatschappelijke ontwikkelingen en nieuwe muziek met de gasten door.

Lees verder

Radio 10-dj Lex Gaarthuis wordt niet vervolgd voor coronalied

Radio 10-dj Lex Gaarthuis wordt definitief niet vervolgd voor het coronalied dat hij in februari vorig jaar op de radiozender liet horen. Dat heeft het gerechtshof van Amsterdam dinsdag bekendgemaakt. Het Pan Asian Collective tekende in januari bezwaar aan, toen al eerder werd besloten dat Gaarthuis niet vervolgd zou worden.

Lees verder

Netflix komt met docu over Amerikaans studiefraudeschandaal

Het Amerikaanse studiefraudeschandaal, dat in maart 2019 aan het licht kwam, krijgt een vervolg op televisie. Chris Smith, de regisseur van de documentaire Fyre: The Greatest Party That Never Happened, belicht in de docu Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal hoe een groot aantal zeer gefortuneerde ouders hun kinderen via slinkse wegen op de juiste universiteiten probeerden te krijgen door veel geld te betalen aan een tussenpersoon. Actrices Felicity Huffman en Lori Loughlin behoorden tot die groep en hebben beide een gevangenisstraf uitgezeten voor hun frauduleuze daden. Dit meldt The New York Post.

Lees verder

Leo Blokhuis mist 'grote radiovriend' Rob Stenders

Leo Blokhuis moet wennen aan zijn eerste keer De Verrukkelijke 15 op NPO Radio 2 zonder Rob Stenders. "Dit is raar", zei de dj zondagmiddag aan het begin van het programma. Rob maakte dinsdag bekend over te stappen naar Radio Veronica en was vrijdag al voor het laatst te horen op Radio 2.

Lees verder

Meer dan 3 miljoen kijkers voor Wie is de Mol?

Wie is de Mol? kan zich weer de kijkcijferhit noemen van de zaterdagavond. Het NPO 1-programma trok 3.168.000 kijkers, zo blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek (SKO). Het programma trekt al weken een miljoenenpubliek.

Lees verder

Meilandjes bezorgen Jinek bijna 1,4 miljoen kijkers

Eva Jinek heeft met haar talkshow vrijdagavond bijna 1,4 miljoen kijkers getrokken, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Daarmee verslaat Jinek ruim het ook op de late avond uitgezonden praatprogramma Op1, dat 766.000 kijkers wist te boeien.

Lees verder

Radiogedrag van Nederlanders veranderd in coronatijd

Het is zaterdag een jaar geleden dat de eerste coronabesmetting officieel in Nederland werd vastgesteld. Ook het radiogedrag van mensen is daardoor veranderd, zo is terug te zien in de luistercijfers van de radio. De gemiddelde luisteraar had de radio in 2020 dagelijks 13 minuten langer aanstaan dan in het jaar ervoor, ontdekte ANP in samenwerking met het Radio Advies Bureau (RAB) en Nederlands Luister Onderzoek/GFK.

Lees verder

Jeroen Pauw leidt verkiezingsdebatten op NPO

Jeroen Pauw gaat de verkiezingsdebatten op NPO 1 leiden. Op 8, 9, 10 en 11 maart gaan verschillende lijsttrekkers de mondelinge strijd met elkaar aan in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart.

Lees verder

Schaduwcast staat klaar voor The Passion, mocht corona toeslaan

Mochten hoofdrolspelers van The Passion die op 1 april live vanuit Roermond wordt uitgezonden corona krijgen, dan kan die rol direct worden overgenomen door een ander. Om dat mogelijk te maken vinden er dubbele repetities plaats: een door de beoogde hoofdrolspelers, de andere door schaduwspelers die bij corona kunnen invallen. Dat zei Jaco Doornbos van de productiemaatschappij die voor KRO-NCRV dit jaar The Passion organiseert, vrijdag tijdens een onlinepresentatie vanuit Roermond.

Lees verder

Verkiezingsavond bij RTL onder leiding van Jinek en Lambie

RTL Nieuws verslaat de verkiezingsavond met een uitzending van het programma Jinek, dat wordt geleid door Eva Jinek en Fons Lambie. De gebeurtenissen worden geduid door de politieke verslaggevers van RTL en de vaste commentatoren die vaker aanschuiven bij Jinek.

Lees verder
2 3 4 5 6 7 8 9 10 563 564 »