logo songteksten.net

Alle artikelen in RTV

Ruim 1,5 miljoen kijkers voor eerste Denkend aan Holland

Zo'n 1,56 miljoen mensen hebben zondagavond gekeken naar de eerste aflevering van het winterseizoen van Denkend aan Holland op NPO 1. In het programma varen Janny van der Heijden en André van Duin samen de route van de Elfstedentocht. Het programma staat op plek drie in de lijst van best bekeken programma's, aldus Stichting KijkOnderzoek. Naar de aftrap van het zomerseizoen in augustus keken ook ruim 1,5 miljoen mensen.

Lees verder

Cast Cobra Kai verrast door optreden Carrie Underwood

De cameo die Carrie Underwood maakt in het vierde seizoen van de Netflix-serie Cobra Kai was niet alleen voor de kijkers een verrassing, maar ook voor de cast. Zij hoorden pas een paar dagen voor de opname waar de zangeres in te zien is dat ze mee zou doen. Dit meldt People.

Lees verder

Culthit Promenade zwaait af met 249.000 kijkers

Het slot van de tweedelige oudejaarsspecial van het satirische NTR-programma Promenade heeft donderdag 249.000 kijkers getrokken. Het was mogelijk de allerlaatste uitzending van de NPO-culthit. In de aflevering kondigde presentator Diederik Ebbinge onverwachts aan dat hij wil stoppen met het programma.

Lees verder

Secret Duets debuteert met miljoen kijkers

Het nieuwe RTL 4-programma Secret Duets is donderdag begonnen met ruim een miljoen kijkers. Het programma was daarmee het op een na best bekeken programma op primetime, meldt Stichting KijkOnderzoek. Alleen De Slimste Mens trok op NPO 2 met bijna 1,9 miljoen meer kijkers.

Lees verder

Oudejaarsconferences vrijdagavond bij NPO 1 en SBS6, niet bij RTL

Ook dit jaar zijn verscheidene cabaretiers met een oudejaarsconference op televisie te zien, ondanks de avondlockdown en de recenter aangekondigde volledige lockdown, waarbij theaters volledig moesten sluiten. Peter Pannekoek is vrijdagavond met de show Nieuw Bloed te zien bij NPO 1 en Najib Amhali met Wie het weet mag het zeggen op SBS6. Javier Guzman's eindejaarsshow In vertwijfeling verblijven werd woensdag al uitgezonden op Comedy Central.

Lees verder

RTL geeft Big Brother-huis make-over

Het Big Brother-huis heeft in het nieuwe seizoen dat volgende week begint een compleet ander uiterlijk. Het gebouw heeft een andere indeling en ook meer kleur gekregen, zo blijkt uit de beelden die RTL donderdag heeft vrijgegeven.

Lees verder

Britse dj met omikron breekt Nieuw-Zeelandse coronaregels

De Britse dj Dimension, wiens echte naam Robert Etheridge is, heeft de Nieuw-Zeelandse autoriteiten "teleurgesteld". Etheridge was afgereisd naar Auckland om tijdens oudejaarsavond op te treden bij een festival maar blijkt besmet te zijn met de omikronvariant van het coronavirus, die nog niet eerder in de gemeenschap in Nieuw-Zeeland werd geconstateerd. Omdat hij vroegtijdig uit zelfisolatie vertrok, kampt het land nu mogelijk met een uitbraak van de nieuwe variant. Dit meldt NZ Herald.

Lees verder