logo songteksten.net

Alle artikelen in RTV

2 3 4 5 6 7 8 9 10 588 589 »

Podcast De Deventer moordzaak al ruim 1,3 miljoen keer beluisterd

De podcast De Deventer Mediazaak van Argos is vier maanden na de lancering van de laatste aflevering al meer 1,3 miljoen keer beluisterd. Dat heeft producent BIND vrijdag gemeld. Al deze mensen hebben alle zes de afleveringen van de serie beluisterd. Volgens de makers is dit een uitzonderlijk hoog aantal voor een hele podcastserie.

Lees verder

Temptation Island in augustus op Videoland

Goed nieuws voor fans van Temptation Island: het programma is vanaf augustus weer te zien op Videoland. Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave wordt gepresenteerd door Monica Geuze en Viktor Verhulst.

Lees verder

Jennifer Garner aan de slag voor Netflix

Jennifer Garner gaat een samenwerking aan met Netflix. De actrice zal niet alleen te zien zijn in films van de streamingdienst, ze gaat er ook een aantal produceren, meldt The Hollywood Reporter.

Lees verder

Opening Olympische Spelen trekt 784.000 kijkers

De openingsceremonie van de Olympische Spelen in Tokio is vrijdagmiddag gezien door 784.000 mensen. Dat blijkt uit de cijfers van de Stichting KijkOnderzoek. De opening stond door de coronapandemie in groot contrast met de opening van de Spelen van Rio de Janeiro, die in 2016 aanmerkelijk feestelijker werden geopend.

Lees verder

RTL Boulevard dankbaar voor steun van afgelopen weken

Het team van RTL Boulevard is de kijkers dankbaar voor alle steun nadat collega Peter R. de Vries eerder deze maand na een uitzending werd neergeschoten. "Bedankt voor het kijken en vooral ook voor alle steun de afgelopen weken", zei Vivienne van den Assem vrijdag aan het eind van de aflevering.

Lees verder

Bijna miljoen kijkers voor RTL Boulevard na afscheid De Vries

Zo'n 995.000 mensen hebben donderdagavond gekeken naar RTL Boulevard op RTL 4. Het programma werd uitgezonden vlak na de uitvaart van misdaadverslaggever Peter R. de Vries, een veelgeziene gast in het programma. De uitzending stond op de vierde plek in de lijst van best bekeken programma's, meldt Stichting KijkOnderzoek.

Lees verder

In the Heights-ster gecast als nieuwe Batgirl

Leslie Grace gaat Batgirl spelen in een nieuwe film over de superheldin. Volgens Deadline versloeg de In the Heights-actrice deze week de concurrentie tijdens de audities voor het nieuwe project van het Belgische regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah.

Lees verder

Radiostations draaien donderdag lievelingslied Peter R. de Vries

Nederlandse radiozenders draaien donderdagochtend om 11.00 uur tegelijkertijd het nummer A Whiter Shade of Pale van Procol Harum als eerbetoon aan Peter R. de Vries. Onder meer NPO Radio 1, NPO Radio 2, NPO 3FM, 100% NL, Sky Radio, Radio 538, Radio Veronica, Radio 10 en Qmusic zetten de lievelingsplaat van de afgelopen donderdag overleden misdaadverslaggever aan, melden de zenders woensdagochtend. Ook NPO Radio 4, NPO Radio 5 en SLAM! draaien het nummer.

Lees verder
2 3 4 5 6 7 8 9 10 588 589 »