logo songteksten.net

Alle artikelen in RTV

2 3 4 5 6 7 8 9 10 601 602 »

Ruim een ton ingezameld voor familie overleden cameravrouw

Er is meer dan 100.000 euro ingezameld voor de familie van de overleden cameravrouw Halyna Hutchins. De 42-jarige Hutchins overleed na een schietincident op de filmset van de film Rust, waarop het internationale filmgilde IATSE Local 600 een inzameling startte.

Lees verder

Regisseur Joel Souza 'kapot' van verlies cameravrouw Halyna

Joel Souza, de regisseur die vrijdag gewond raakte bij het schietincident op de filmset van Rust, is "kapot" door het verlies van zijn collega Halyna Hutchins. De 42-jarige cameravrouw overleed nadat acteur Alec Baldwin haar per ongeluk doodschoot met een geweer. Souza zelf raakte gewond en moest naar het ziekenhuis.

Lees verder

Weer meer dan 2 miljoen kijkers voor The Masked Singer

Ook de tweede aflevering van het derde seizoen van The Masked Singer is goed bekeken. Op de uitzending van de RTL 4-zangshow stemden vrijdagavond ruim 2,1 miljoen mensen af, meldt Stichting KijkOnderzoek. De aftrap van de nieuwe reeks trok vorige week bijna 2,4 miljoen mensen.

Lees verder

Ombudsman NPO start geen onderzoek naar voorval bij 3FM

De ombudsman van de Publieke Omroep (NPO) start geen onderzoek naar het voorval bij radiozender 3FM waarbij zendermanager Sharid Alles zich live in de uitzending van dj Timur Perlin met de inhoud van de show bemoeide. Dat laat ombudsman Margot Smit weten aan ANP. De Nederlandse Vereniging voor Journalisten (NVJ) had haar deze week opgeroepen het incident te onderzoeken.

Lees verder

Transgenders protesteren bij kantoor Netflix tegen Dave Chappelle

Bij het kantoor van streamingdienst Netflix in Hollywood protesteren tientallen transgenders tegen de wijze waarop Netflix is omgegaan met kwetsende uitspraken die Dave Chappelle deed in een comedyspecial. Met hun betoging hopen de actievoerders Netflix te bewegen de special van de streamingdienst te verwijderen.

Lees verder

Timur Perlin vindt radioruzie 'ingewikkeld gebeuren'

Timur Perlin is woensdag in zijn radioshow op NPO 3FM teruggekomen op het akkefietje dat hij dinsdag live op de radio had met zendermanager Sharid Alles. De dj noemde het "een heel ingewikkeld gebeuren" maar wilde er ook niet te veel woorden aan vuilmaken. "Ik durf ook niet zo goed m'n baas af te vallen", zei hij.

Lees verder

Netflix-baas betreurt verdedigen comedyspecial Dave Chappelle

Netflix-baas Ted Sarandos heeft er spijt van dat hij de veelbesproken comedyspecial van Dave Chappelle, die door meerdere mensen als transfobisch is ervaren, heeft verdedigd. De directeur zegt tegen entertainmentblad Variety dat hij het met zijn reactie heeft "verknald".

Lees verder

Squid Game helpt Netflix aan groeiversnelling

Netflix heeft in het derde kwartaal van dit jaar veel meer abonnees binnengehaald dan het bedrijf zelf had verwacht. Mede door de grote populariteit van de serie Squid Game kreeg het streamingplatform er 4,4 miljoen abonnees bij. Daarmee was de aanwas van nieuwe leden dubbel zo groot als in dezelfde periode vorig jaar.

Lees verder

NPO wekenlang in het teken van klimaat

De Publiek Omroep (NPO) besteedt eind oktober en begin november veel aandacht aan programma's over het klimaat en de klimaatverandering. De NPO doet dat vanwege de Nationale Klimaatweek 2021 (van 28 oktober tot en met 5 november) en de internationale Klimaatconferentie die van 31 oktober tot en met 12 november plaatsvindt in het Schotse Glasgow.

Lees verder

Qmusic nieuwe marktleider na inhalen Radio 2

Qmusic is voor het eerst met ruime cijfers marktleider. In de meetperiode over augustus en september scoorde de zender een marktaandeel van 11,9 procent en gaat daarmee NPO Radio 2 voorbij, meldt Stichting Nationaal Luister Onderzoek (NLO).

Lees verder
2 3 4 5 6 7 8 9 10 601 602 »