logo songteksten.net

Ruim 1,5 miljoen kijkers voor eerste Denkend aan Holland

Zo'n 1,56 miljoen mensen hebben zondagavond gekeken naar de eerste aflevering van het winterseizoen van Denkend aan Holland op NPO 1. In het programma varen Janny van der Heijden en André van Duin samen de route van de Elfstedentocht. Het programma staat op plek drie in de lijst van best bekeken programma's, aldus Stichting KijkOnderzoek. Naar de aftrap van het zomerseizoen in augustus keken ook ruim 1,5 miljoen mensen.

In Denkend aan Holland, dat normaliter in de zomer is, ontdekken Van der Heijden, haar teckel en Van Duin Nederland vanaf het water. Elke aflevering trekken ze eropuit met hun boot, afgewisseld door bezoekjes aan de plekken rond de wateren. De Elfstedentocht wordt deze winter gevaren omdat het dit jaar precies 25 jaar geleden is dat de laatste tocht werd verreden.

De best bekeken programma's van de zondagavond waren het NOS Journaal van 20.00 uur op NPO 1 (2,31 miljoen) en Maestro op NPO 1 (1,73 miljoen). Ook het Half acht nieuws op RTL 4 (1,39 miljoen) en Lago di Beau op RTL 4 (961.000) eindigden aan de bovenkant van de lijst. In de eerste aflevering van Lago di Beau, waarin Beau van Erven Dorens gasten ontvangt aan het Italiaanse Comomeer, stonden Nick Schilder en Miljuschka Witzenhausen centraal. Het best bekeken SBS-programma was Diepe Gronden met 837.000 kijkers.

Laatst gewijzigd op: 6 maanden geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren