logo songteksten.net

Alle artikelen in Juridisch

2 3 4 5 6 7 8 9 10 71 72 »

Nike naar de rechter om sneakers van Lil Nas X

Nike laat het er niet bij zitten dat Lil Nas X een bewerkt paar Nike Air Max heeft uitgebracht. Het sportmerk heeft MSCHF Product Studio, het bedrijf waarmee de rapper voor de bewuste Satan Sneakers heeft samengewerkt, aangeklaagd. Dat meldt TMZ op basis van juridische documenten.

Lees verder

Céline Dion onderscheiden met eredoctoraat

Zangeres Céline Dion is een van de artiesten die dit jaar een eredoctoraat in de muziek ontvangt van de School of Music van Berklee College. Het eredoctoraat is een onderscheiding voor artiesten die een buitengewone prestatie in de muziekwereld hebben geleverd.

Lees verder

Joe Exotic en man gaan scheiden

Joe Maldonado-Passage, beter bekend als Joe Exotic, gaat scheiden. Na drie jaar huwelijk is de koek op voor Joe, die vorig jaar dankzij de Netflix-documentaireserie Tiger King wereldwijd bekend werd, en zijn man Dillon.

Lees verder

Advocaat: Bilal Wahib wordt vanavond nog vrijgelaten

Bilal Wahib kan de nacht thuis doorbrengen. De Mocro Maffia-acteur hoeft vanwege de onlinevideo, waarin hij samen met Oussama Ahammoud (20) een minderjarige jongen vraagt tegen betaling zijn geslachtsdeel te laten zien, niet op het politiebureau te blijven. Dat heeft zijn advocaat Nienke Hoogervorst laten weten aan het ANP.

Lees verder

Gwyneth Paltrow had nooit verwacht te gaan scheiden

Gwyneth Paltrow heeft in een gesprek met collega Anna Faris, voor haar podcast Anna Farris Is Unqualified, laten weten dat het woord scheiden nooit in haar woordenboek voorkwam. Maar toch gebeurde het. De 48-jarige actrice was van 2003 tot 2014 getrouwd met Coldplay-zanger Chris Martin en kreeg dochter Apple (16) en zoon Moses (14) met hem. "Ik heb nooit willen scheiden," aldus Gwyneth.

Lees verder

Advocaat: summier bewijs voor mislukte overval René van der Gijp

Het bewijs van justitie tegen de verdachte van de mislukte overval op voetbalanalist en tv-persoonlijkheid René van der Gijp is erg summier. Dit zei advocaat Robbert van Haneghem vrijdag tijdens een inleidende zitting in de rechtbank in Rotterdam, waar zijn cliënt Younes S. (20) uit Rotterdam niet bij aanwezig was. De raadsman pleit voor opheffing van het voorarrest.

Lees verder

Verdachten gewelddadige overvallen op BN’ers voor de rechter

Zes verdachten van een serie gewelddadige overvallen bij onder anderen YouTube-ster Nikkie de Jager en voetbalanalist René van der Gijp staan vrijdag voor de rechtbank in Rotterdam. Het betreft inleidende zittingen, steeds in tweetallen, waarbij hun voorarrest aan de orde komt en justitie het onderzoek toelicht.

Lees verder

Dr. Dre vraagt rechter om 'single' status

De scheiding tussen Dr. Dre en zijn vrouw Nicole Young verloopt volgens de muziekproducer niet geheel naar wens. Als het aan hem ligt zijn de twee nog liever vandaag dan morgen van elkaar af en daarom heeft hij een rechter via zijn advocaat gevraagd om zijn officiële status te veranderen van gehuwd naar alleenstaand. Dit meldt TMZ.

Lees verder

Advocaten Britney Spears volgende maand weer naar de rechter

De advocaten van Britney Spears stappen volgende maand weer naar de rechter om haar vader uit zijn rol als curator te laten zetten. Jamie Spears werd bijna dertien jaar geleden aangesteld als curator van Britney, nadat de Amerikaanse zangeres werd opgenomen in een psychiatrische instelling.

Lees verder

Joe Exotic huurt nieuwe advocaat in voor beroep

Joe Maldonado-Passage, ook bekend als Joe Exotic, heeft zijn hoop gevestigd op een nieuwe advocaat, die zijn zaak opnieuw wil laten beoordelen door een rechter. Hij koos daarbij, waarschijnlijk niet helemaal toevallig, voor de man die ook de familie van Don Lewis juridisch bijstaat.

Lees verder

Sofia Vergara gaat achter advocaat van ex aan

Sofia Vergara wil zeker weten dat de advocaat van haar ex Nick Loeb de zaak om de embryo's van het stel met rust zal laten. De actrice heeft een rechtbank in Louisiana gevraagd deze Jalesia McQueen te verbieden haar beroep in die staat uit te oefenen.

Lees verder

Rechter wijst verzoek vader Britney Spears af

Een rechter uit Los Angeles heeft bepaald dat Jamie Spears voorlopig gezamenlijk curator blijft van zijn dochter Britney, samen met het bedrijf Bessemer Trust Co. Vader Spears had verzocht om verwijdering van het bedrijf, maar daaraan gaf de rechter geen gehoor. Dit meldt Variety.

Lees verder

Rechter: uitgever schond privacy Meghan met publicatie brief

Meghan, de vrouw van prins Harry, heeft een belangrijke winst geboekt in het proces tegen Associated Newspaper Limited (ANL), de uitgever van de tabloids The Daily Mail en The Mail on Sunday. Het hooggerechtshof in Londen heeft donderdag vastgesteld dat met de publicatie van de veelbesproken brief van Meghan aan haar vader inderdaad haar privacy werd geschonden.

Lees verder
2 3 4 5 6 7 8 9 10 71 72 »