logo songteksten.net

Alle artikelen in Concert

2 3 4 5 6 7 8 9 10 120 121 »

Man aangehouden voor concertaanslag Ariana Grande

De Britse politie heeft een 24-jarige man opgepakt in verband met de aanslag bij een concertzaal in Manchester tijdens het concert van Ariana Grande in 2017. Daarbij kwamen 22 mensen om en raakten 237 mensen gewond. De man, aangehouden bij terugkomst op het vliegveld van Manchester, wordt verdacht van het voorbereiden van terrorisme of het assisteren daarvan.

Lees verder

Haitink was een geliefde lastpak bij het Concertgebouworkest

Het debuut voor het Concertgebouworkest van Bernard Haitink in 1956 op 27-jarige leeftijd was eigenlijk puur toeval. Wegens ziekte van de dirigent die het Requiem van Cherubini eigenlijk zou leiden mocht hij invallen en dat bleek de start te zijn van een glansrijke carrière én een lange relatie met het Concertgebouworkest. Het grote publiek leerde Haitink vooral kennen tijdens de kerstmatinees.

Lees verder

Concerten van André Hazes in België geannuleerd

De concerten van André Hazes in de Belgische Oktoberhallen gaan niet door. De Nederlandse zanger zou op 30 en 31 oktober op het podium staan, maar dat werd maandagochtend door zijn management geannuleerd, bevestigt een woordvoerder van de evenementenlocatie na berichtgeving van Shownieuws.

Lees verder

Matthijs van Nieuwkerk organiseert concert in de Ziggo Dome

Matthijs Gaat Door, de muzikale talkshow van Matthijs van Nieuwkerk, gaat volgend jaar de Ziggo Dome in. De presentator organiseert op 17 maart samen met zijn huisband Sven Hammond Big Band een concert met optredens van artiesten uit de drie seizoenen van het programma, zo maakte hij zaterdagavond bekend in Matthijs Gaat Door.

Lees verder

Adele wil concertreeks in Las Vegas geven

Ook Adele krijgt haar eigen 'residency' in Las Vegas. Volgens verschillende Amerikaanse media is het alleen nog de vraag in welke concertzaal in de gokstad de Britse haar concerten gaat geven.

Lees verder

Eenmalig concert van Robbie Williams volgend jaar in München

Robbie Williams komt volgend jaar met een exclusieve show naar Duitsland. De zanger treedt op 27 augustus eenmalig op in München, deelt hij op Instagram. "Het voelt als een eeuwigheid geleden, maar ik ga weer een gigantisch concert geven. Een van mijn grootste shows ooit", zegt de Britse popzanger, bekend van hits als Angels en Feel.

Lees verder
2 3 4 5 6 7 8 9 10 120 121 »