logo songteksten.net

Alle artikelen in Concert

2 3 4 5 6 7 8 9 10 111 112 »

Grote namen van eigen bodem bij eerste proefconcerten

ID&T en MOJO hebben een reeks grote namen van eigen bodem gestrikt voor de aankomende Fieldlab-proefevenementen in de Ziggo Dome en op het terrein van Lowlands. André Hazes geeft een show in de Ziggo Dome en op het popfestival treden onder anderen Chef'Special, De Staat, Maan, Jett Rebel, Donnie, Froukje en Bilal Wahib op.

Lees verder

Ook dit jaar streep door Eurovision in Concert

Eurovision in Concert, dat op 10 april zou plaatsvinden in AFAS Live, gaat opnieuw niet door. Het is voor het tweede jaar op rij dat de organisatie het evenement moet afblazen vanwege corona. Tegelijkertijd is meteen een datum voor volgend jaar geprikt: 9 april 2022.

Lees verder

Concerten Queen en Adam Lambert opnieuw uitgesteld

De concerten die Queen en Adam Lambert in Nederland zouden geven, zijn met ruim een jaar uitgesteld. Dat maakte de Ziggo Dome woensdag bekend. De Britse rockband en Lambert zouden eigenlijk op 29 en 30 mei dit jaar optreden, maar staan nu op 1 en 2 juli 2022 in de Amsterdamse concertzaal.

Lees verder

DI-RECT geeft weer een livestreamconcert

DI-RECT gaat weer optreden voor een digitaal publiek. De band geeft op 5 maart een livestreamconcert vanuit koepelbioscoop Omniversum in Den Haag, zo maakten de rockers donderdag bekend.

Lees verder

The Weeknd geeft extra concert in Ziggo Dome

The Weeknd geeft op 4 oktober volgend jaar een extra concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Dat maakte organisator MOJO woensdag bekend. De Canadese artiest is dan in Nederland voor zijn After Hours Tour, die aanvankelijk vorig jaar stond gepland. Vanwege de coronacrisis ging dat niet door.

Lees verder

Concertgebouworkest speelt telkens als avondklok ingaat

Het Koninklijk Concertgebouworkest zal zich elke avond laten horen vanaf het moment dat de avondklok ingaat. Het gaat vanaf zaterdag dagelijks om 21.00 uur korte concerten streamen via Instagram Live. Dat gebeurt onder het motto Stay in, stay tuned.

Lees verder

Van Morrison overweegt stappen om ban op liveconcerten

Van Morrison blijft het totaal oneens met de coronamaatregelen. De Noord-Ierse zanger, die al meerdere anti-lockdownliedjes heeft uitgebracht, heeft het Noord-Ierse ministerie van Volksgezondheid dringend verzocht om concerten na de lockdown in volle zalen te laten doorgaan. Komt hier geen reactie op, dan stapt Van Morrison naar de rechter. Dat laat zijn advocaat weten aan Britse media.

Lees verder
2 3 4 5 6 7 8 9 10 111 112 »