logo songteksten.net

Alle artikelen in Concert

Live concert van de streamers op 17 september 2022

De gelegenheidsformatie The Steamers gaat voor het eerst in haar bestaansgeschiedenis een live optreden doen waarbij ook publiek aanwezig mag zijn. Op zaterdag 17 september 2022 is er een optreden in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Lees verder

Only Seven Left geeft livestreamconcert in De Vorstin

Only Seven Left geeft donderdag een eenmalig livestreamoptreden. De show wordt opgenomen in De Vorstin in Hilversum, waar de band eigenlijk vorige maand voor het eerst in zeven jaar weer zou optreden. Vanwege de toen geldende milde lockdown werden de twee reünieconcerten naar april verschoven.

Lees verder

Concertgebouw trok dit jaar 160.000 bezoekers

Het Concertgebouw in Amsterdam heeft het afgelopen jaar slechts 160.000 bezoekers over de vloer gehad als gevolg van de sluitingen en beperkingen. In 2019, toen er nog geen corona was, waren het er 750.000. Vorig jaar, het eerste coronajaar, waren het er 220.000.

Lees verder

Concert van The Streamers wordt 'niet alleen een kerstshow'

The Streamers treden dan misschien wel op tijdens tweede kerstdag, maar dat betekent niet dat de supergroep alleen maar kerstliedjes zingt. "Kerst speelt een grote rol, maar het is niet alleen een kerstshow. We gaan ook de hits doen die iedereen wil horen", zegt organisator Machiel Hofman van Tribe Company tegen het ANP.

Lees verder

Mel C: Spice Girls in gesprek over nieuwe concertreeks

De Spice Girls zouden het wel zien zitten om opnieuw op te gaan treden en hebben het daar volgens bandlid Mel C geregeld over. Dat vertelde 'Sporty Spice' tijdens een bezoek aan The Ellen DeGeneres Show, die gepresenteerd werd door gastpresentator Howie Mandel. Volgens Mel C, wiens volledige naam Melanie Chisholm is, gaat het om een concertreeks in de Verenigde Staten.

Lees verder

Rob de Nijs in revalidatiekliniek voor Belgisch afscheidsconcert

Ter voorbereiding van het afscheidsconcert dat hij vorige maand voor Belgische fans gaf in Antwerpen, liet Rob de Nijs zich zes weken opnemen in een revalidatiecentrum. In De Telegraaf van maandag vertelt de zanger dat hij dat indien nodig opnieuw doet voor zijn slotconcert in Amsterdam in april.

Lees verder

Snoop Dogg verdrietig na fatale steekpartij bij concert

Snoop Dogg hoopt dat de vrede snel zal terugkeren in de hiphopwereld na de steekpartij waarbij Drakeo the Ruler dit weekend omkwam. Op Twitter liet de artiest weten dat hij verdrietig was over de gebeurtenissen backstage bij het Once Upon a Time-festival in Los Angeles.

Lees verder

Poppodium Victorie experimenteert met ochtendconcerten

Muziekliefhebbers kunnen binnenkort ook 's ochtends naar concerten. Poppodium Victorie in Alkmaar start eind deze maand met de reeks Opstaan Met. Zangeres MEAU, momenteel op nummer 1 in de hitlijsten met het lied Dat Heb Jij Gedaan, bijt op 29 december het spits af.

Lees verder