logo songteksten.net

Alle artikelen in Concert

2 3 4 5 6 7 8 9 10 118 119 »

Ariana Grande geeft virtuele Fortnite-concerten

Ariana Grande geeft komend weekend een serie virtuele concerten in de game Fortnite. Dat heeft Fortnite-maker Epic Games bekendgemaakt. De concerten, onder de naam Rift Tour, zijn tussen 6 en 8 augustus vijf keer te zien.

Lees verder

Hologramconcert Whitney Houston naar Las Vegas

Het hologramoptreden van Whitney Houston dat vlak voor de coronacrisis van start ging in Europa, krijgt in oktober een vaste stek in Las Vegas. De concertreeks werd destijds afgebrand door fans die vonden dat de erfgenamen van de zangeres haar postuum misbruikten voor eigen gewin.

Lees verder

Ed Sheeran geeft gratis concert voor 700 fans

Goed nieuws voor fans van Ed Sheeran: de zanger geeft binnenkort een gratis concert. Op 25 augustus mogen 700 fans bij de opening van een nieuwe muziekwinkel in Londen kosteloos naar de muziek van de Britse zanger luisteren.

Lees verder

Stefania en Romy Monteiro bij Kinderprinsengrachtconcert

Stefania, die dit jaar voor Griekenland meedeed aan het Eurovisie Songfestival, Romy Monteiro en The Voice of Holland-winnaar Dani staan op 21 augustus op het podium tijdens het Kinderprinsengrachtconcert in Amsterdam. De presentatie van de avond is net als voorgaande jaren in handen van Buddy Vedder.

Lees verder

Jett Rebel: Rutte en De Jonge mogen nooit meer naar concert

Jett Rebel vindt dat premier Mark Rutte en zorgminister Hugo de Jonge nooit meer naar een liveshow zouden mogen vanwege hun coronabeleid. "Ik vind eigenlijk dat ze uit respect voor onze branche nooit meer naar een concert mogen", zei de zanger al voor dat Rutte en De Jonge vrijdag strengere coronamaatregelen aankondigden in de Gitaarmannen, de podcast.

Lees verder

Bruce Springsteen en Paul Simon bij heropeningsconcert New York

De eerste namen van het grootse popconcert in Central Park in New York zijn bekendgemaakt. Bruce Springsteen, Paul Simon en Jennifer Hudson zijn gestrikt om op te treden tijdens het Homecoming Concert om het einde van de lockdown te vieren, melden Amerikaanse media. Ook Patti Smith zou haar opwachting maken.

Lees verder

Lale Gül pinkte traantje weg bij concert Holland zingt Hazes

Schrijfster Lale Gül heeft gehuild bij het zien van een zingende André Hazes en Roxeanne Hazes met het hologram van hun vader tijdens het concert Holland zingt Hazes. "Ik ben niet snel emotioneel, en al helemaal niet wat betreft films en muziek", schrijft Gül in haar tijdelijke column voor AD. Maar bij het zien van de twee duetten uit 2019 en 2020 moest ze toch "een traantje wegpinken".

Lees verder

Parijs gaat concertzaal Bataclan kopen

Parijs is van plan de historische concertzaal Bataclan te kopen. De Bataclan was zes jaar geleden het doelwit van een terroristische aanslag waarbij jihadisten negentig bezoekers doodschoten.

Lees verder

Musical Summer Concert keert terug in Zuiderparktheater

Het Musical Summer Concert keert deze zomer terug in het Zuiderparktheater in Den Haag. Er vinden op zondag 22 augustus twee voorstellingen plaats, in de middag en in de avond. Veel musicalsterren werken mee aan de productie, zoals April Darby, Tessa Sunniva, Esmee Dekker, Milan van Waardenburg en David van den Tempel.

Lees verder
2 3 4 5 6 7 8 9 10 118 119 »