logo songteksten.net

Alle artikelen in Festival

2 3 4 5 6 7 8 9 10 133 134 »

Songfestival kleurt Rotterdamse straten

Rotterdam heeft donderdag de kunstenaars die de stad de komende maanden onderdompelen in songfestivalsferen gepresenteerd. De artistieke aankleding wordt verzorgd door Studio VollaersZwart, Mothership, Arttenders, Stichting Hip Hop In Je Smoel en Flowerdales Agency, zo heeft de Rotterdamse songfestivalorganisatie bekendgemaakt.

Lees verder

Duitse Jendrik met I Don't Feel Hate naar songfestival

Zanger Jendrik Sigwart zal Duitsland met het nummer I Don't Feel Hate vertegenwoordigen tijdens het Eurovisiesongfestival in Rotterdam. Het vrolijke gitaarliedje is donderdag verschenen op alle streamingdiensten. De bijbehorende videoclip komt donderdagavond uit op YouTube.

Lees verder

Cyprus presenteert songfestivalliedje Elena Tsagkrinou

Het nummer waarmee Cyprus in mei het Eurovisie Songfestival hoopt te winnen, El Diablo, is sinds woensdag te beluisteren via de website van Panik Records. Dat maakte zangeres Elena Tsagrkinou bekend op Instagram. YouTube en andere onlinekanalen volgen later.

Lees verder

Songfestivalinzendingen Noorwegen, Finland en Spanje bekend

Tijdens 'Super Saturday' zijn de inzendingen van Noorwegen, Finland en Spanje voor het Eurovisiesongfestival bekendgemaakt. De Scandinavische landen kozen zowel een artiest als een liedje, voor Spanje moest alleen nog worden bepaald met welk nummer zanger Blas Cantó in mei naar Rotterdam komt.

Lees verder

Pieter Gabriel maakt opnieuw openingsmuziek songfestivalfinale

Dj Pieter Gabriel is opnieuw gevraagd om voor de openingsmuziek te zorgen van de finale van het komende Eurovisiesongfestival. Het 16-jarige talent giet daarvoor samen met musical director Eric van Tijn een wereldwijd bekend nummer van eigen bodem in een modern jasje, heeft de songfestivalorganisatie vrijdag bekendgemaakt.

Lees verder

Songfestivalorganisatie juicht coronatestbewijs toe

Sietse Bakker, uitvoerend producent van het Eurovisiesongfestival, noemt het "een goede ontwikkeling" dat er mogelijk een app komt waarmee mensen een negatieve corona-uitslag kunnen tonen. De samenleving kan daarmee voorzichtig van het slot, twittert hij.

Lees verder

Mogelijk weer naar festival met testbewijs-app

Festivalgangers of concertbezoekers kunnen binnenkort mogelijk weer op stap met de komst van een app met een 'testbewijs'. Het kabinet wil hierover op zeer korte termijn een besluit nemen. Eventuele versoepelingen zouden daarmee sneller doorgevoerd kunnen worden zonder dat het aantal besmettingen weer snel groeit.

Lees verder
2 3 4 5 6 7 8 9 10 133 134 »