logo songteksten.net

Alle artikelen in Festival

2 3 4 5 6 7 8 9 10 158 159 »

Duncan Laurence haalt uit naar songfestival-haters

Duncan Laurence heeft op Twitter met een grapje flink uitgehaald naar alle haters van het Eurovisie Songfestival. De zanger staat namelijk, tegen verwachting van die mensen in, op plek 2 in Billboards lijst van opkomende artiesten.

Lees verder

GGD regio Utrecht legt besmettingen rond festival Verknipt bloot

Een op de drie bezoekers die na het Utrechtse festival Verknipt positief testten op corona, was voor het betreden van het terrein al besmettelijk. Dat bevestigt GGD regio Utrecht na berichtgeving van de Volkskrant. Die GGD bracht met een eigen systeem van intensief bron- en contactonderzoek (bco), de besmetting van 300 festivalbezoekers uit de eigen regio in kaart. Een arts legt de oorzaak bij het uitgaansleven in de week voorafgaand aan het festival.

Lees verder

Songfestivalnummer Dries Roelvink heeft Italiaans tintje

Het nummer dat Dries Roelvink schreef voor het songfestival is eindelijk af en heeft een Italiaans tintje. Dat zei de zanger, die er geen geheim van maakt dat hij graag namens Nederland naar het Eurovisie Songfestival zou willen, woensdag in de 3FM-zomerochtendshow Morning Glory.

Lees verder

Rome huldigt songfestivalwinnaar Måneskin

De leden van de Italiaanse band Måneskin, winnaars van het afgelopen Eurovisie Songfestival in Rotterdam, zijn dinsdag in Rome gehuldigd. Damiano David, Victoria De Angelis, Thomas Raggi en Ethan Torchio werden ontvangen op het stadhuis door burgemeester Virginia Raggi.

Lees verder

ID&T spant alsnog kort geding aan voor festivals zonder camping

Festivalorganisatie ID&T en ruim veertig aangesloten evenementenorganisatoren willen met een kort geding voor 1 augustus duidelijkheid bij de overheid afdwingen voor evenementen zonder overnachting. Maandag werd bekend dat deze evenementen nog tot 13 augustus moeten afwachten om te horen of en onder welke omstandigheden ze nog door kunnen gaan. Alle meerdaagse festivals met overnachting zijn in ieder geval tot 1 september afgelast.

Lees verder

Sector wil volgende week duidelijkheid over eendaagse festivals

De evenementensector wil dat uiterlijk volgende week duidelijk wordt of eendaagse festivals en meerdaagse festivals zonder camping na 13 augustus mogen doorgaan. De Alliantie van Evenementenbouwers doet die oproep nu maandag bekend werd dat meerdaagse festivals met camping zeker tot 1 september zijn verboden.

Lees verder

Toch definitief een streep door festivalzomer

De festivalzomer is definitief afgeblazen. Het kabinet heeft maandag besloten dat meerdaagse festivals ook na 13 augustus en tot ten minste 1 september verboden zijn. Dat betekent dat onder meer Lowlands, Down The Rabbit Hole en Mysteryland ook dit jaar niet kunnen doorgaan.

Lees verder

Ic-arts Diederik Gommers vreest voor festivalseizoen

Diederik Gommers denkt dat de kans bestaat dat het festivalseizoen niet in augustus van start kan gaan. Volgens de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care is het verstandiger om de regels pas los te laten als iedereen die het wil volledig is gevaccineerd en dat moment verwacht Gommers pas in september.

Lees verder

Humberto Tan presenteert huldigingen bij TeamNL Olympic Festival

Humberto Tan presenteert de huldigingsceremonies van de Nederlandse olympiërs op het TeamNL Olympic Festival in Scheveningen, meldt de organisatie vrijdag. De RTL-presentator viert de medailles met de winnaars in de Olympische ontmoetingsplaats Holland Heineken Thuis, het stadion van het festival.

Lees verder
2 3 4 5 6 7 8 9 10 158 159 »