logo songteksten.net

Alle artikelen in Festival

2 3 4 5 6 7 8 9 10 162 163 »

Team achter Dua Lipa kiest Britse songfestivalinzending

Het team achter succesvolle artiesten als Dua Lipa en Lana Del Rey kiest de komende Britse deelnemer aan het Eurovisie Songfestival. Het bedrijf stapt in nadat het Verenigd Koninkrijk vorig jaar laatste werd met James Newman, meldt de BBC donderdag.

Lees verder

Festival Cinekid op ruim 30 plekken in het land

Het kinderfilm- en mediafestival Cinekid speelt zich dit jaar af op ruim dertig locaties in het land. De hoofdlocatie, Pathé Amsterdam Noord, is nieuw dit jaar. Hier vind je onder meer het MediaLab, een 1200 vierkante meter grote digitale speeltuin met interactieve kunstinstallaties, games, apps en workshops.

Lees verder

Måneskin knipoogt met nieuwe single naar ophef Songfestival

De Italiaanse band Måneskin brengt vrijdagnacht voor het eerst sinds het winnen van het Eurovisie Songfestival een nieuwe single uit. In het Engelstalige Mammamia verwijst de band onder meer naar de ophef die tijdens de finale van het liedjesfestijn ontstond. De frontman werd toen, naar later bleek onterecht, beschuldigd van drugsgebruik.

Lees verder

Cameretten Festival verhuist na 32 jaar naar Den Haag

Cameretten, het oudste cabaretfestival van Nederland, verhuist in 2022 naar Den Haag. De 56e editie van het festival zal vanaf september 2022 starten in Den Haag en de daaropvolgende jaren zal de Hofstad de thuisbasis zijn van Cameretten.

Lees verder

Festivalorganisator Matrixx nieuw 'lid' van Snollebollekes

Festivalorganisator Matrixx neemt het aandeel dat opgestapt Snollebollekes-lid Maurice Huismans (DJ Maurice) had in de Brabantse feestact van hem over. Huismans heeft zijn belang aan de Nijmeegse organisator van festivals als Dreamfields en Emporium verkocht.

Lees verder

Eurovisie Songfestival-objecten naar Beeld en Geluid

Diverse objecten van het Eurovisie Songfestival 2021 (ESF) worden aan de collectie van Beeld en Geluid in Hilversum toegevoegd. Onder meer de kleding van de presentatoren, het programmaboekje van het liedjesfestijn en de bokaalkoffer die de Italiaanse winnaar Måneskin destijds is vergeten zijn er binnenkort te zien.

Lees verder
2 3 4 5 6 7 8 9 10 162 163 »