logo songteksten.net

Alle artikelen in Festival

2 3 4 5 6 7 8 9 10 145 146 »

Jeangu Macrooy brengt kleurrijk slot op songfestivalpodium

Jeangu Macrooy heeft zijn eerste repetitie op het podium van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam achter de rug. De Nederlandse inzending oefende zijn nummer Birth Of A New Age drie keer achter elkaar, waarvan de laatste twee door de aanwezige pers gevolgd konden worden.

Lees verder

Songfestivaloutfit Jeangu weerspiegelt Surinaamse roots

De Surinaamse roots van Jeangu Macrooy zijn straks duidelijk zichtbaar als hij op het podium van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam staat. Zijn achtergrond is het uitgangspunt voor de kledingontwerpers geweest, zo heeft AVROTROS donderdag bekendgemaakt voorafgaand aan Jeangu's eerste repetitie.

Lees verder

Festival Defqon.1 duurt volgend jaar vier dagen

Het Nederlandse dancefestival Defqon.1 zal voor het eerst vier dagen duren. De organisatie van het grootste hardstyle-evenement van de wereld heeft donderdag bekendgemaakt een extra dag toe te voegen aan de achttiende editie van volgend jaar. Het feest in Biddinghuizen duurt nu van 23 tot en met 26 juni.

Lees verder

Songfestival voorzien van gebarentolken en audiodescriptie

Het Eurovisie Songfestival in Rotterdam Ahoy is volgende week ook te volgen voor mensen die niet of slecht kunnen zien of horen. De shows worden voorzien van gebarentolken, dansers die de liedjes uitbeelden en audiodescriptie, waarbij een stem beschrijft wat er te zien is. Dat heeft de organisatie donderdag bekendgemaakt.

Lees verder

Songfestivalorganisatie belt met Ilse DeLange na kritiek

Ilse DeLange kan op korte termijn een telefoontje van de Nederlandse songfestivalorganisatie verwachten. Uitvoerend producent Sietse Bakker gaat contact opnemen met de zangeres nadat ze dinsdag kritiek uitte op de organisatie in College Tour, bevestigt een woordvoerder na berichtgeving hierover van het AD.

Lees verder

Oekraïense songfestivalkandidate uit voorzorg in quarantaine

De leadzangeres van de Oekraïense songfestivalinzending Go_A zit sinds woensdag uit voorzorg in quarantaine. Kateryna Pavlenko voelde zich niet lekker en heeft volgens het geldende veiligheidsprotocol rond het Eurovisie Songfestival een PCR-coronatest ondergaan. Ze moet nu wachten op de uitslag voordat ze weer in Rotterdam Ahoy mag komen.

Lees verder
2 3 4 5 6 7 8 9 10 145 146 »