logo songteksten.net

Alle artikelen in Entertainment

2 3 4 5 6 7 8 9 10 5372 5373 »

Najib Amhali bespaart hoop geld sinds stoppen met coke

Najib Amhali krijgt flink minder geld binnen sinds het begin van de coronacrisis, maar hij bespaart ook wat. Sinds hij gestopt is met het gebruiken van cocaïne houdt hij best wat centjes over. Dat vertelt de cabaretier gekscherend in Veronica Magazine.

Lees verder

Weer suggesties insturen voor Best Social Awards

Iedereen kan vanaf woensdag weer suggesties insturen voor de publiekscategorieën van The Best Social Awards. Ook kunnen bedrijven hun werk inzenden voor de businesscategorieën. De uitreikingen van de awards zijn dit jaar op 2 en 3 juni.

Lees verder

Art Rooijakkers gaat vissen en op kraamvisite met BN'ers

Of seizoen drie van Rooijakkers over de vloer het beste tot nu toe is, weet presentator Art Rooijakkers niet, dat moet de kijker zelf beslissen. "Maar, de opnames gaan wel erg goed", vertelt hij aan het ANP. "Het productieteam en ik zijn na een paar seizoenen zo op elkaar ingespeeld. Daardoor ontstaat er snel iets intiems tussen mij en de ster die ik bezoek."

Lees verder

Gary Oldman: ik had een zwarte tong en zweette wodka

Gary Oldman is al 24 jaar van de alcohol af, maar maakte ooit een tijd door dat hij naar eigen zeggen "wodka zweette" en wakker werd met "een zwarte tong." Dat vertelt de acteur in The Los Angeles Times naar aanleiding van zijn rol als alcoholverslaafde Herman Mankiewicz in de nieuwe Netflix-film Mank.

Lees verder

Ex Phil Collins veilt nog meer van zijn bezittingen

De 2 miljoen dollar die zij vorige maand ophaalde met de verkoop van persoonlijke items van haar ex-man Phil Collins waren niet genoeg voor Orianne Cevey. Volgens de New York Post zet zij woensdag opnieuw een aantal spullen te koop in een online veiling.

Lees verder

Will Smith sluit politieke carrière niet uit

Waar hij daar in het verleden vaker over grapte, lijkt Will Smith er tegenwoordig serieus over na te denken om de politiek in te gaan. In de podcast Pod Save America gaf de acteur aan dat op een bepaald moment wel te overwegen.

Lees verder

Studio eiste witte acteur in Coming To America

Toen Eddie Murphy en Arsenio Hall aan Coming To America (1985) werkten, kregen ze van de filmstudio te horen dat er in ieder geval één witte acteur in de film te zien moest zijn. Dat vertelden de acteurs in de talkshow van Jimmy Kimmel.

Lees verder

Omstreden Dr. Seuss-boeken massaal over de toonbank

De boeken van Dr. Seuss die uit de handel worden genomen zijn erg in trek op Amazon. Na de bekendmaking eerder dinsdag dat de uitgever stopt met het drukken van de boeken vanwege racistische inhoud, belandden vijf van de zes titels op de bestsellerslijst van de webwinkel.

Lees verder

Dolly Parton ingeënt met 'eigen' coronavaccin

Dolly Parton heeft dinsdag haar eerste coronaprik gehad. Voor de 75-jarige zangeres was het een bijzonder moment omdat ze werd ingeënt met het vaccin van farmaceut Moderna, waar ze zelf een miljoen dollar aan heeft bijgedragen.

Lees verder

Gordon krijgt spreektijd in de Tweede Kamer

De petitie van Gordon voor het stoppen van anonieme haatberichten op social media en internet is dinsdag de 40.000 handtekeningen gepasseerd. Dat betekent dat de zanger spreektijd krijgt in de Tweede Kamer om het over het thema te hebben. Dat was ook het doel van Gordon.

Lees verder

Arrestatiebevel tegen ex-vriend van George Michael

Er is een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen Fadi Fawaz, de ex-vriend van George Michael. De 47-jarige kapper moest zich dinsdag melden in de rechtbank van Westminster, maar kwam weer niet opdagen voor de hoorzitting. Zo melden Britse media.

Lees verder
2 3 4 5 6 7 8 9 10 5372 5373 »