logo songteksten.net

Alle artikelen in Entertainment

2 3 4 5 6 7 8 9 10 5621 5622 »

Makers mogen South Park-restaurant niet kopen

Pech voor Trey Parker en Matt Stone. Het plan van de makers van South Park om Casa Bonita te kopen, gaat voorlopig niet door. Het Mexicaanse restaurant in Denver dat voorbij komt in de Amerikaanse cartoonserie is namelijk helemaal niet te koop, hebben de eigenaren laten weten aan TMZ.

Lees verder

Tranen bij eerste afscheidsshows Klaasje bij K3

De start van de afscheidstour van Klaasje Meijer bij K3 is vrijdag in het Belgische Hasselt direct met de nodige emotie van start gegaan. Op beelden die circuleren op sociale media is te zien dat er tranen vloeiden bij zowel Klaasje als haar collega's Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn.

Lees verder

Donatie Amber Heard moet openbaar worden gemaakt

De America Civil Liberties Union (ACLU), een belangenorganisatie die opkomt voor de vrijheden en rechten van Amerikaanse burgers, moet bewijzen dat het een donatie heeft ontvangen van actrice Amber Heard. Een rechter in New York stelde daarmee haar ex-man Johnny Depp vrijdag in het gelijk, meldt de Daily Mail op basis van rechtbankdocumenten.

Lees verder

Mischa Blok wil alles op alles zetten om moeder te vinden

Mischa Blok wil alles uit de kast halen om haar biologische moeder op te sporen. Daarbij zal ze geen rekening houden met de gevoeligheden van de Koreaanse cultuur, vertelt ze in AD-magazine Mezza. "'Ik heb zelf namelijk ook een cultuur. Ik geef het pas op als ik tot het uiterste ben gegaan, in Korea in een talkshow heb gezeten, met een foto in de krant heb gestaan en mijn vader onder maximale druk heb gezet."

Lees verder

Zo'n 1,6 miljoen mensen zien uitschakeling voetbalsters

Op de zevende dag van de Olympische Spelen hebben veruit de meeste Nederlanders live meegekeken met de uitschakeling van de Nederlandse voetbalsters. De wedstrijd tegen de Verenigde Staten trok 's middags op NPO 1 gemiddeld 1,6 miljoen kijkers, meldt Stichting KijkOnderzoek. In totaal keken er bijna 2,5 miljoen mensen minstens een minuut.

Lees verder

Billie Eilish dankbaar voor hulp Justin Bieber

Hoewel Billie Eilish pas 19 jaar is, ligt de wereld al aan haar voeten. De meervoudig Grammy-winnares heeft in interviews vaak laten weten het soms best lastig te vinden om met haar roem om te gaan en met alles wat er bij het leven van een succesvolle artiest komt kijken. Maar zodra ze onzeker wordt is er één vriend op wie ze altijd kan rekenen: Justin Bieber. De zangeres prijst zich gelukkig met zijn adviezen, omdat hij ook als jonge ster ineens in het diepe gegooid werd, zo liet ze weten in een gesprek met radioshow The Morning Mash Up.

Lees verder
2 3 4 5 6 7 8 9 10 5621 5622 »