logo songteksten.net

Alle artikelen in Entertainment

Weerman Gerrit Hiemstra krijgt Machiavelliprijs

NOS-weerman Gerrit Hiemstra heeft dit jaar de Machiavelliprijs 2021 toegekend gekregen. Het bestuur van de stichting achter die prijs laat dinsdag weten dat Hiemstra de prijs krijgt, omdat hij "klimaatverandering en de gevolgen daarvan op aansprekende wijze inzichtelijk maakt voor een breed publiek".

Lees verder

Nog een foutje uit Harry Potter-special gehaald

Een montageblunder waardoor er in de Harry Potter-special een jeugdfoto van Emma Roberts werd getoond in plaats van een van Emma Watson, was niet het enige foutje in de uitgezonden reünie. In het programma werden ook de tweelingbroers uit de filmreeks door elkaar gehaald.

Lees verder

Ricki Lake opnieuw getrouwd

Presentatrice Ricki Lake en haar vriend Ross Burningham zijn in het huwelijksbootje gestapt. Maandag deelde de 53-jarige een aantal kiekjes van de bruiloft, die zondag plaatsvond.

Lees verder

Reynolds en Lively steunen ouders van doodgeboren baby's

Wrexham FC-speler Jordan Davies en zijn vriendin Kelsey Edwards zagen in december hun eerste kindje dood ter wereld komen. Het stel heeft daarom een GoFundMe-pagina aangemaakt om geld in te zamelen voor Sands, een Britse organisatie die ouders van doodgeboren kindjes bijstaat. Een van de gulle donaties voor de inzamelingsactie kwam van onder anderen Ryan Reynolds, die eigenaar is van de voetbalclub waar Davies speelt.

Lees verder

Billboard: Grammy's worden mogelijk weer uitgesteld wegens corona

De uitreiking van de Grammy Awards, de belangrijkste Amerikaanse muziekprijzen, zou voor het tweede jaar op rij verplaatst kunnen worden. Een bron met kennis van de organisatie meldt aan het gezaghebbende muziekplatform Billboard dat het "ernaar uitziet" dat de show vanwege corona wordt uitgesteld.

Lees verder

Whoopi Goldberg positief getest op corona

Whoopi Goldberg heeft de eerste uitzending van The View dit jaar aan zich voorbij moeten laten gaan vanwege een positieve coronatest. Haar medepresentatoren deelden het nieuws maandag in de talkshow op de Amerikaanse zender ABC.

Lees verder

Warner Chappell Music koopt rechten van volledige oeuvre Bowie

De nabestaanden van David Bowie hebben de rechten van het volledige oeuvre van de Britse zanger verkocht aan Warner Chappell Music. Dat maakte het bedrijf maandag bekend. Er werd geen bedrag vermeld, maar volgens het Amerikaanse vakblad Variety is er zo'n 250 miljoen dollar met de deal gemoeid.

Lees verder

Producer geeft foutje met jeugdfoto in Harry Potter-reünie toe

De producers van de Harry Potter-reünie Return to Hogwarts hebben in een verklaring toegegeven dat er in de special inderdaad een foutje is gemaakt. Een oplettende kijker had gezien dat er geen jeugdfoto van Emma Watson (Hermelien Griffel in de filmreeks) werd getoond, maar eentje van collega-actrice Emma Roberts.

Lees verder

Gedetailleerde foto van de Nachtwacht al 85.000 keer bekeken

De nieuwe zeer gedetailleerde foto van De Nachtwacht die het Rijksmuseum maandag op de website heeft gezet, is in de middag al 85.000 keer bekeken. Deze 'ultra high resolution'-foto is zo scherp dat zelfs het allerkleinste detail van Rembrandts beroemde zeventiende-eeuwse meesterwerk is te zien.

Lees verder

Blijven Slapen van Snelle en Maan is single van het jaar

Blijven Slapen van Snelle en Maan is de bestverkochte en gestreamde single van 2021 geworden. Het duet, dat in mei drie weken op nummer 1 stond in de Single Top 100, deed het net iets beter dan Stay van The Kid LAROI en Justin Bieber en Bad Habits van Ed Sheeran, heeft samensteller GfK maandag bekendgemaakt.

Lees verder