logo songteksten.net

Alle artikelen in Entertainment

2 3 4 5 6 7 8 9 10 5487 5488 »

Stefania voelt zich als Jennifer Lopez op podium

Stefania voelt zich als een vis in het water op het podium van het Eurovisie Songfestival. De Utrechtse, die voor Griekenland uitkomt, leeft haar droom, zo zei de pas 18-jarige zangeres na afloop van haar tweede repetitie.

Lees verder

Gayle King presenteert tv-special over koningin Elizabeth

Presentatrice Gayle King, een goede vriendin van prins Harry en diens vrouw Meghan, presenteert een nieuwe televisiespecial over koningin Elizabeth. The Queen Carries On: A Gayle King Special is vrijdag te zien op CBS, maakte de Amerikaanse tv-zender bekend.

Lees verder

Stefania: we nemen risico met onze act

Stefania is zich ervan bewust dat haar act op het Eurovisie Songfestival een gewaagde is. "Het is een moeilijke act, we nemen een risico", zei de Utrechtse zangeres, die voor Griekenland uitkomt, op de persconferentie na haar tweede repetitie.

Lees verder

Madame Tussauds vindt nieuwe plek voor Harry en Meghan

Madame Tussauds in Londen heeft de wassen beelden van prins Harry en zijn vrouw Meghan verhuisd naar een nieuwe plek. Het museum haalde het echtpaar vorig jaar weg bij de beelden van de Britse koninklijke familie toen bekend werd dat de twee zouden terugtreden als 'senior' leden van het koningshuis.

Lees verder

San Marino blijft geheimzinnig over eventuele komst Flo Rida

De delegatie uit San Marino blijft ook donderdag geheimzinnig over een eventueel gastoptreden van de Amerikaanse rapper Flo Rida tijdens het Eurovisie Songfestival. Hoewel op sociale media volop gehint wordt over zijn komst, wilde zangeres Senhit dat nog niet bevestigen tijdens een persconferentie in Rotterdam Ahoy.

Lees verder

Tom Waes (52) heeft niet 'valsgespeeld' voor coronavaccin

Tom Waes heeft naar eigen zeggen niet valsgespeeld om al aan de beurt te zijn voor het coronavaccin. De 52-jarige Vlaamse Undercover-acteur en presentator kreeg woensdag kritiek toen hij deelde dat hij zijn eerste prik kreeg, terwijl hij niet behoort tot de risicogroep.

Lees verder

Act Stefania technisch nog niet vlekkeloos

Stefania heeft donderdag voor de tweede keer haar songfestivalsingle Last Dance gerepeteerd op het podium van Rotterdam Ahoy. De Griekse inzending, afkomstig uit Nederland, oefende haar act drie keer op rij.

Lees verder

Ex George Michael krijgt toch deel van erfenis

Kenny Goss, een ex-vriend van George Michael, zal toch een deel van de erfenis van de zanger krijgen. De Texaan had de familie van Michael aangeklaagd omdat hij vond dat hij recht had op geld, maar daar waren de nabestaanden het niet mee eens omdat het niet in het testament stond. Volgens de Daily Mail is er nu toch een schikking getroffen in de rechtszaak en krijgt Goss een onbekend bedrag.

Lees verder
2 3 4 5 6 7 8 9 10 5487 5488 »