logo songteksten.net

Alle artikelen in Entertainment

2 3 4 5 6 7 8 9 10 5839 5840 »

Tweeling voor Jamie Chung en Bryan Greenberg

Acteurspaar Jamie Chung en Bryan Greenberg heeft een tweeling verwelkomd. Greenberg deelde zondag op Instagram een video waarop hij twee baby's op zijn borst heeft liggen. Details over de nieuwe aanwinsten binnen het gezin deelde het echtpaar niet.

Lees verder

Paul McCartney deelt geen handtekeningen meer uit

Sir Paul McCartney is gestopt met het uitdelen van handtekeningen. Aan Readers Digest vertelt de Beatle dat hij liever een praatje maakt met fans dan dat hij zijn naam neerkrabbelt of moet poseren voor een selfie, zo meldt Daily Mail.

Lees verder

Rust-acteur Jensen Ackles herdenkt Halyna Hutchins

Acteur Jensen Ackles heeft zondag op Instagram gereageerd op het fatale ongeluk dat donderdag plaatsvond op de set van de film Rust, waaraan hij meewerkt. Hij deelde in zijn post herinneringen aan de omgekomen cinematograaf Halyna Hutchins, die hij "geweldig" en "inspirerend" noemt.

Lees verder

Zus Halyna Hutchins: ze was mijn rolmodel

Svetlana Androsovych, de zus van de overleden cameravrouw Halyna Hutchins, "kan niet geloven" wat er met haar zus is gebeurd. Donderdag overleed de cameravrouw toen acteur Alec Baldwin op haar vuurde met een wapen dat geladen bleek te zijn, op de set van de film Rust. "Ik was erg trots op haar en ze was mijn rolmodel", zegt ze tegen Kyiv Post.

Lees verder
2 3 4 5 6 7 8 9 10 5839 5840 »