logo songteksten.net

Alle artikelen in Film

2 3 4 5 6 7 8 9 10 722 723 »

Vampierenfilm met Gijs Blom in najaar in de bioscoop

De nieuwe film van regisseur David Verbeek, Dead & Beautiful, zal in het najaar in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Dat hebben producent Lemming Film en distributeur Periscoop zaterdag bekendgemaakt. De Engels en Mandarijn gesproken vampierenfilm, waarin acteur Gijs Blom een hoofdrol speelt, beleeft de premiere komende week op de digitale editie van het IFFR.

Lees verder

Disney stelt release nieuwe films uit

Disney heeft de release van meerdere films uitgesteld. Dat meldt CNN. Fans moeten vanwege de gesloten bioscopen nog even wachten op nieuwe titels als The King's Man, Bob's Burgers en Antlers.

Lees verder

Bioscoopagenda weer op de schop

Het uitstel van de nieuwe James Bond-film is niet de enige verandering in de bioscoopagenda voor 2021. De filmstudio's in Hollywood zijn aan een flinke stoelendans rond premièredata begonnen.

Lees verder

Derde Misfit-film gaat rechtstreeks naar Netflix

De Nederlandse jeugdfilm Misfit 3 komt niet meer in de bioscopen uit. Het derde deel in de populaire reeks zal dit voorjaar rechtstreeks op streamingdienst Netflix verschijnen. Dat hebben producent NewBe en distributeur Splendid donderdag bekendgemaakt.

Lees verder

Filmfestival Cannes mogelijk pas in juli

De organisatie van het filmfestival in Cannes, dat traditiegetrouw in mei plaatsvindt, sluit niet uit dat het evenement dit jaar pas in juli wordt gehouden. Een woordvoerder laat tegenover Deadline weten dat het de ontwikkeling van de coronacrisis nog even afwacht voordat er een beslissing wordt gemaakt.

Lees verder

Nieuwe Willie Wonka-film komt in 2023

Er gingen al een tijdje geruchten rond over een nieuwe film over de fictieve chocoladefabriekeigenaar Willy Wonka. Warner Bros. heeft dinsdag de geruchten bevestigd. Als het aan de filmproducent ligt komt de prequel, getiteld Wonka, in maart 2023 uit.

Lees verder

Johnny Rotten vindt Sex Pistols-serie 'respectloos'

Johnny Rotten is niet blij met de nieuwe serie over zijn band Sex Pistols. Volgens de voorman van de Britse punkband was hij helemaal niet op de hoogte van de productie en is de serie zonder zijn toestemming of bijdrage tot stand gekomen.

Lees verder

Nederlandse film De Kuthoer krijgt Engelse bioscooprelease

De Nederlandse absurdistische horrorfilm De Kuthoer met Katja Herbers in de hoofdrol is binnenkort te zien in Groot-Brittannië en Ierland. De film is aangekocht door distributeur Vertigo Releasing en zal vanaf half maart in de Britse en Ierse bioscopen worden uitgebracht, heeft sales-agent Dutch Features dinsdag gemeld.

Lees verder

Opnieuw ophef over nieuwe film Sia

Verschillende organisaties die zich inzetten voor mensen met autisme hebben kritiek geuit op de aankomende film van zangeres Sia. Ze zijn in aanloop naar grote filmprijsuitreikingen van plan sterren te vragen deze shows te boycotten als Music daar wordt geëerd, meldt de New York Post.

Lees verder

Britse filmmakers vragen overheid om extra steun

Meer dan veertig Britse filmmakers en andere personen uit de filmsector willen meer financiële hulp tijdens de coronacrisis. Zij verzoeken de minister van Financiën in een open brief om een aanvullend steunpakket. Onder anderen regisseurs Christopher Nolan en Steve McQueen ondertekenden de brief, die werd gepubliceerd in de Sunday Times.

Lees verder

Makers CBS-serie Bestsellerboy zoeken jonge Nederlandse acteur

De makers van de verfilming die studio CBS gaat maken van het boek Bestsellerboy van Mano Bouzamour zijn op zoek naar een jonge Nederlandse acteur die de hoofdrol gaat vertolken. Zij hebben zaterdag online een advertentie geplaatst waarin Nederlandse jongens tussen de 18 en 24 jaar met acteertalent en een Noord-Afrikaans uiterlijk wordt gevraagd zich te melden.

Lees verder
2 3 4 5 6 7 8 9 10 722 723 »