logo songteksten.net

Alle artikelen in Film

2 3 4 5 6 7 8 9 10 737 738 »

Pathé Thuis gaat films on demand voor KPN leveren

Ruim twee miljoen huishoudens kunnen binnenkort via KPN TV films on demand huren uit het filmaanbod van Pathé Thuis. De onlinedienst van bioscoopexploitant Pathé gaat vanaf 1 juli alle on demand huurfilms voor de KPN-platformen leveren.

Lees verder

Olivia Colman in onderhandeling over Marvelserie

Het zou zomaar kunnen dat Olivia Colman toetreedt tot het superheldenuniversum van Marvel. De Britse actrice, bekend uit onder meer The Crown, is volgens The Hollywood Reporter in onderhandeling over een rol in een nieuwe serie.

Lees verder

Björn Ulvaeus wil geen ABBA-film zolang hij leeft

Zolang de vier leden van ABBA nog leven is er weinig kans dat er een film over Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson en Anni-Frid Lyngstad wordt gemaakt. Ulvaeus ziet een ABBA-versie van films als Bohemian Rhapsody (over Queen) en Rocketman (over Elton John) niet gebeuren, zegt hij tegen de BBC.

Lees verder

Nieuwe film met Romana Vrede in juni in de bioscopen

I don't wanna dance, de nieuwe film met actrice Romana Vrede in de hoofdrol, draait vanaf 10 juni in de Nederlandse bioscopen. Dat hebben distributeur Gusto en producent The Rogues gemeld. De film is ook te zien op het Movies that Matter-festival dat vrijdag online van start gaat.

Lees verder

Echte schoten gelost op set politieserie The Rookie

De cast en crew van politieserie The Rookie is donderdag tijdens buitenopnames in Los Angeles opgeschrikt door echte schoten. Volgens TMZ vuurden twee mensen hun wapens af in de buurt van de security van de set, maar vielen er geen gewonden.

Lees verder

Nieuwe Kameleon-film in juli in de bioscoop

De nieuwe Kameleon-film, De Kameleon aan de ketting!, zal in juli in de bioscopen te zien zijn. Dat heeft regisseur Steven de Jong laten weten. De eerste trailer van de film werd donderdagavond online gelanceerd.

Lees verder

Unieke filmbeelden van Rutger Hauer teruggevonden

Onderzoekers hebben tijdens onderzoek voor een theatercollege over Amersfoort in de Tweede Wereldoorlog oude filmbeelden van de in 2019 overleden acteur Rutger Hauer teruggevonden. Het gaat om een korte film die hij met regisseur Willy Lindwer maakte in 1969 of 1970, tijdens zijn stagejaar aan de Filmacademie.

Lees verder

Mads Mikkelsen toegevoegd aan vijfde Indiana Jones-film

Acteur Mads Mikkelsen is toegevoegd aan de cast van de vijfde Indiana Jones-film. Dat meldt de website Deadline donderdag. Het is nog onduidelijk wat de rol van de 55-jarige Deense ster is. Eerder deze week werd gemeld dat ook de Britse actrice Phoebe Waller-Bridge meedoet.

Lees verder
2 3 4 5 6 7 8 9 10 737 738 »