logo songteksten.net

Alle artikelen in Film

2 3 4 5 6 7 8 9 10 769 770 »

Onderzoek schietincident filmset focust op twee werknemers

Het onderzoek naar het schietincident op de set van de film Rust focust vooral op twee medewerkers, de filmwapensmid en de assistent-regisseur van de film. Die twee zouden het wapen waarmee het dodelijke schot werd gelost, het laatst in handen hebben gehad, zo staat in een politierapport dat Amerikaanse media in handen kregen.

Lees verder

Petitie tegen echte pistolen op filmsets na ongeluk Alec Baldwin

De Amerikaanse regisseur Bandar Albuliwi is een petitie gestart om het gebruik van echte pistolen op filmsets te verbieden na het ongeluk met Alec Baldwin. De acteur schoot donderdag tijdens opnames van de film Rust per ongeluk een cameravrouw dood met een wapen dat geladen bleek te zijn. Regisseur Joel Souza raakte gewond.

Lees verder

Ryan Gosling in gesprek voor rol van Ken in Barbie-film

Ryan Gosling verschijnt misschien op het witte doek als Ken in een nieuwe film over de pop Barbie. Volgens Deadline zit de acteur in de laatste onderhandelingen met studio Warner Bros. om de rol van de beroemde pop van speelgoedfabrikant Mattel op zich te nemen.

Lees verder

Alec Baldwin in tranen gespot na schietincident op filmset

Alec Baldwin is erg aangeslagen door het feit dat hij donderdag op een filmset een vuurwapen heeft afgevuurd op cameraregisseur Halyna Hutchins (42), die aan de gevolgen daarvan is overleden. Het Amerikaanse tijdschrift People deelt een foto van na het incident waarop de acteur met tranen in zijn ogen aan het bellen is. Baldwin heeft zelf nog niet op het incident gereageerd.

Lees verder

Alec Baldwin lost dodelijk schot op filmset

Acteur Alec Baldwin heeft donderdag een dodelijk schot gelost met een vuurwapen op een filmset in de Amerikaanse staat New Mexico. De 42-jarige cameraregisseur van de film, Halyna Hutchins, is daarbij om het leven gekomen. De 48-jarige regisseur Joel Souza is volgens de politiekorpschef van Santa Fe met schotwonden naar het ziekenhuis gebracht, maar hij is buiten levensgevaar.

Lees verder

Maker The Sopranos in gesprek over vervolgfilm- of serie

David Chase, de bedenker van The Sopranos, is in gesprek met HBO Max over een mogelijk nieuw deel van de iconische tv-serie. Net als de recent uitgebrachte Sopranos-film The Many Saints of Newark zou het nieuwe deel zich afspelen voorafgaand aan de gebeurtenissen in de serie die tussen 1999 en 2007 te zien was bij HBO.

Lees verder

Marvel stelt release van meerdere films uit

Marvel heeft de première van meerdere films uitgesteld. Studiobaas Kevin Feige laat aan het entertainmenttijdschrift Variety weten dat superheldenfilms als Black Panther: Wakanda Forever, Doctor Strange 2 en Thor: Love And Thunder volgend jaar later dan gepland zullen uitkomen.

Lees verder

Meryl Streep en David Schwimmer in nieuwe Apple-serie

David Schwimmer, Kit Harington en Meryl Streep hebben getekend voor een rol in Extrapolations, een serie van Apple TV+ die draait om de gevolgen van klimaatverandering in het dagelijks leven van mensen. De opnames zouden inmiddels al van start zijn gegaan.

Lees verder
2 3 4 5 6 7 8 9 10 769 770 »