logo songteksten.net

Henny Huisman pakt in nieuwe film rol van Michiel Huisman

Henny Huisman zal binnenkort te zien zijn in een bioscoopfilm. De opnames van De Facelift moeten binnenkort plaatsvinden, al is nog niet duidelijk wanneer het draaien exact van start gaat. In de film wordt de televisiecoryfee verward met zijn halve naamgenoot Michiel Huisman.

De actiekomedie gaat over een oud-crimineel die wordt opgejaagd door de maffia en zijn heil zoekt in plastische chirurgie. "Hij wil eerst het hoofd van Michiel Huisman krijgen. Maar dan krijgt hij per ongeluk mijn hoofd", vertelde Henny Huisman zondagavond in het NPO-radioprogramma Op de plank. Het is niet duidelijk of Michiel Huisman ook kort in de film te zien zal zijn.

Producent Just Entertainment beloofde eerder al op een later tijdstip met meer informatie te komen over het project. De film werd in 2019 ook al aangekondigd, maar kwam toen niet van de grond. Toen had het project nog als werktitel Who the fuck is Henny Huisman?.

De oud-presentator van de Soundmixshow gaat daarnaast komend seizoen het theater in met een voorstelling gebaseerd op zijn eigen biografie. Hij vertelde presentator Astrid de Jong in zijn theatervoorstelling "dingen te delen over mijn tv-carrière die nog niemand weet". Het maakt de televisiecoryfee niet uit hoeveel mensen er in de zaal kunnen zitten. "Ik ben iemand die als hij A zegt niet alleen B zegt, maar ook Z. Al zitten er maar dertien man in de zaal, ik doe alles voor mijn publiek."

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren