logo songteksten.net

Advocaat Travis Scott tegen politie: stop met vingerwijzen

De politie moet stoppen rapper Travis Scott de schuld te geven van het drama tijdens het Astroworld Festival in Houston. De advocaat van de rapper zei dat donderdag in reactie op de persconferentie van het hoofd van de politie Troy Finner een dag eerder. Volgens de politiechef hadden Scott en de organisatie het uit de hand gelopen festival stil moeten leggen.

De organisatie, autoriteiten en de rapper, die Astroworld heeft bedacht, krijgen veel kritiek op het feit dat het optreden niet eerder werd afgebroken. Vrijdag kwamen acht mensen om in het gedrang en raakten nog eens 25 bezoekers zwaargewond.

Kort na het festival op vrijdag zei Finner nog dat men niet zomaar een evenement met 50.000 bezoekers kan stilleggen. Woensdag zag de politiechef dat toch anders, tot woede van de advocaat van Scott. Hij laat weten dat met het "vingerwijzen" moet worden gestopt zodat alle partijen samen kunnen onderzoeken hoe het mis heeft kunnen gaan. "En om te kijken naar wat we kunnen doen om een dergelijke situatie in de toekomst te voorkomen."

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren