logo songteksten.net

Cast Cobra Kai verrast door optreden Carrie Underwood

De cameo die Carrie Underwood maakt in het vierde seizoen van de Netflix-serie Cobra Kai was niet alleen voor de kijkers een verrassing, maar ook voor de cast. Zij hoorden pas een paar dagen voor de opname waar de zangeres in te zien is dat ze mee zou doen. Dit meldt People.

Underwood treedt op tijdens het All-Valley karatekampioenschap en zingt een cover van het nummer The Moment Of Truth van Survivor, wat op de originele soundtrack van de film Karate Kid stond, waar Cobra Kai het vervolg op is. De Grammywinnares twijfelde geen moment toen ze door de makers gevraagd werd, zo vertelt Jacob Bertrand, die de rol van Hawk in de show speelt. "De schrijvers dachten na over wie ze konden vragen voor de All-Valley opnames en herinnerden zich toen dat ze een keer over Cobra Kai had getweet en groot fan is van de show. Zo is het balletje gaan rollen."

"Wij hoorden het een paar dagen van tevoren tijdens het doornemen van het script, maar dat was voor ons ook een enorme verrassing. De achtergrondacteurs wisten het niet en freakten helemaal toen ze opkwam. En ze deed het echt te gek! Ik heb nog even met Carrie gesproken na afloop, ze is een ontzettend aardige vrouw," aldus Bertrand.

Het vierde seizoen van Cobra Kai verscheen 31 december op Netflix en staat sindsdien bovenaan de lijst met best bekeken programma's. Fans zijn zeer te spreken over alles wat er zich dit keer afspeelt tussen de karaterivalen van Miyagi-Do, Cobra Kai en Eagle Fang en hopen dat het vijfde seizoen, dat al is opgenomen, ergens deze zomer verschijnt in plaats van pas over een jaar.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren