logo songteksten.net

Carrie Underwood wil niet in X Factor

(Novum) - Carrie Underwood wil geen jurylid worden in het tweede seizoen van de Amerikaanse editie van X Factor. "Ik zie mezelf niet in een andere talentenjacht", vertelt de countryzangeres, die in 2005 het vierde seizoen van American Idol won.

Underwood ziet het niet zitten om achter de jurydesk plaats te nemen naast haar voormalige mentor van American Idol, Simon Cowell. "Ik ben een Idol-meisje, dat is de show waarvan ik houd en waarnaar ik kijk", vertelt de zangeres aan het Amerikaanse entertainmentprogramma Extra.

Wel vindt Underwood het goed dat er zo veel talentenjachten zijn. "Het is goed dat onbekende talenten zo'n grote kans krijgen." De 29-jarige zangeres bracht na het winnen van de talentenjacht drie studioalbums uit. Haar nieuwe plaat komt uit in mei.

Vanwege de matige kijkcijfers van de Amerikaanse editie van X Factor zette Simon Cowell juryleden Paula Abdul en Nicole Scherzinger uit de jury. Wie hun plekken gaan innemen, is nog niet duidelijk. Platenbaas L.A. Reid mag wel terugkeren achter de jurydesk.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren