Linda de Mol legt het af tegen Rob Kamphues

Door Novum, maandag 9 april 2012 11:10, views: 5, bron: Novum

(Novum) - Postcode Loterij Miljoenenjacht heeft zondagavond minder kijkers getrokken dan De Reünie. Naar het spelprogramma, gepresenteerd door Linda de Mol, keken ruim 1,5 miljoen mensen. Rob Kamphues wist met zijn programma De Reünie meer dan 1,7 miljoen mensen te boeien.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht, dat sinds 2000 op tv wordt uitgezonden, eindigt op de vierde plaats in de lijst van best bekeken programma's van zondag. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. De top vijf wordt gesloten door de TV Show met ruim 1,3 miljoen kijkers. In de talkshow sprak presentator Ivo Niehe met rapper Ali B.

Het achtuurjournaal was op eerste paasdag het best bekeken programma met ruim 1,9 miljoen mensen. Voor de bekerfinale tussen PSV en Heracles bleven iets minder dan 1,9 miljoen mensen thuis.

De BNN-serie Van God Los heeft de top 25 van best bekeken programma's niet weten te halen, hier stemden 264 duizend mensen op af. Het programma trok vorige week nog 395 duizend kijkers.

bottrap