Simon Keizer viert mobiel vrijgezellenfeest

Door Novum, maandag 23 april 2012 20:00, views: 2, bron: Novum

(Novum) - Simon Keizer heeft zijn vrijgezellenfeest door heel Nederland gevierd. De zanger werd dinsdag door zijn vrienden verrast. "Ik werd om 07.30 gewekt door zo'n veertien vrienden die aan mijn bed stonden te zingen", zegt Simon in RTL Boulevard.

De zanger werd opgehaald door een bus, die later werd omgetoverd tot een café op wielen. "Daarmee zijn we door heel Nederland gereden." Simon kreeg allerlei optredens te zien. "Onder meer Frans Duijts en Corry Konings stapten de bus in."

Het rijdende feest eindigde in een café in Amsterdam. De 27-jarige zanger trouwde eerder deze maand met zijn vriendin Annemarie Hoek voor de wet. Het officiële gedeelte besloten ze in kleine kring te houden, volgende maand volgt een groot huwelijksfeest.

Simon heeft veel zin in het grote feest. "Het gaat wel kriebelen hoor, onze grote dag gaat eraan komen." Hoewel de zanger verder niets over het huwelijk loslaat, wil hij wel vast een klein tipje van de sluier oplichten. "Het wordt een fantastische dag met 's ochtends een mooie ceremonie en 's avonds een mooi feest."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

bottrap