bottrap
Advertentie

Tyra Banks had moeite met ontslag juryleden

Door Novum, woensdag 25 april 2012 17:44, views: 358, bron: Novum
(Novum) - Tyra Banks vond het erg moeilijk dat ze drie juryleden van America's Next Top Model moest ontslaan. "Ze zaten al vanaf het begin in de show", vertelt Banks aan het Amerikaanse entertainmentprogramma Access Hollywood. Fotograaf Nigel Barker, catwalkcoach J. Alexander en creatief directeur Jay Manuel kregen vorige week te horen dat hun contracten niet worden verlengd. Volgens het 38-jarige model heeft het programma een frisse wind nodig. "We hebben het punt bereikt dat het tijd is voor iets nieuws."

Tyra liet eerder al weten dat ze wel met de heren wil blijven werken. "We zijn een familie, dus dit is niet het einde." Banks werkte sinds het begin van de serie in 2003 samen met de drie en heeft erg van ze genoten. "Ik houd van de jongens, het zijn mijn jongens."

Modepublicist Kelly Cutrone, bekend van de realityseries The Hills en The City, keert in het negentiende seizoen van de modellenjacht wel terug achter de jurydesk. Eerder waren onder anderen de voormalige modellen Janice Dickinson en Twiggy te zien als juryleden. In Nederland wordt America's Next Top Model op RTL 5 uitgezonden.

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel
Je moet eerst inloggen voordat je kunt reageren op een artikel
Advertentie

Advertentie
Om Songteksten.net goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk onze privacy policy. Akkoord