Lady Gaga krijgt Indonesische kledingwaarschuwing

Door Novum, woensdag 25 april 2012 18:14, views: 4, bron: Novum

(Novum) - Lady Gaga moet zich in Indonesië niet te bloot kleden. Amidan, het hoofd van het hoogste islamitische orgaan in het land, vindt dat de zangeres haar outfits aan moet passen aan de normen en waarden van het land. "De meeste mensen hier zijn moslim en we tolereren haar niet-verhullende kleding en sexy optredens niet", zegt Amidan.

"Als Lady Gaga niet van plan is om aan onze wensen te voldoen, kan ze haar optreden hier beter afzeggen", gaat Amidan van de Indonesische Ulemaraad verder tegen de Amerikaanse krant American Free Press. "Laat onze natie alstublieft in haar waarde."

De blonde zangeres treedt 3 juni op in Jakarta. De concertorganisator heeft de wensen van de moslimorganisatie doorgegeven aan het management van Lady Gaga. "Ze zeiden dat ze het land waar ze optreedt zal respecteren", zegt concertorganisator Big Daddy. "Maar we hebben geen idee wat ze aan zal trekken."

Lady Gaga start vrijdag met haar wereldtournee. Dan staat ze met The Born This Way Ball in Zuid-Korea. De 26-jarige zangeres komt ook naar Nederland. Gaga staat op 17 en 18 september in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Gekoppelde artiesten


bottrap