logo songteksten.net

Ook Marilyn Monroe wordt hologram

(Novum) - Marilyn Monroe gaat optreden als hologram. Het bedrijf Digicon Media springt in op de trend en ontwikkelt een show waarin de virtuele Monroe samen met andere sterren optreedt. Naar verwachting staat het evenbeeld van de Hollywoodlegende, die in 1962 overleed, later dit jaar op het podium.

Het concert heeft als werktitel Virtual Marilyn Live - A Musical Celebration of the Birth of the Pop Icon. Digicon Media is nu op zoek naar een geschikte locatie voor het concert dat waarschijnlijk ook wordt uitgezonden via internet, schrijft het Amerikaanse entertainmentblad The Hollywood Reporter.

Het mediabedrijf heeft het recht verkregen op digitale bewerking van Monroes beeltenis, maar ontwikkelt het project echter niet met de mensen die gaan over haar nalatenschap, die weer andere rechten bezitten. Het bedrijf maakt zich er geen zorgen om of zij het er wel mee eens zijn. "We gaan vast wel met ze samenwerken, maar alleen als zij naar ons toe komen", zegt de directeur.

De hologramtrend werd gezet door Dr. Dre toen hij in april op het podium stond met een virtuele 2Pac. Sindsdien wordt gefluisterd dat er ook wordt gewerkt aan hologrammen van andere overleden artiesten, onder wie Michael Jackson. Ook Usher springt in op de trend: hij treedt 11 juni op in Londen met virtuele fans.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren