logo songteksten.net

Joan Franka ziet Songfestival niet als einde carrière

(Novum) - Joan Franka is ervan overtuigd dat haar zangcarrière niet over is na haar teleurstellende optreden tijdens het Eurovisie Songfestival. "Het heeft mijn carrière niet verpest", vertelt de 22-jarige zangeres aan Novum Nieuws. "Het heeft mijn carrière juist gemaakt."

Franka is blij met de vele aandacht die ze heeft gekregen dankzij het evenement. "Hiervoor was ik wel bezig met m'n album, maar verder deed ik niet zo veel. Nu ben ik juist heel veel bezig met muziek en mag ik echt een plaat opnemen."

Bovendien merkt de zangeres, die in 2010 deelnam aan The Voice of Holland, dat ze een grotere fanschare heeft. "Ik heb er dankzij het Songfestival heel veel fans bij, dat vind ik er zo bijzonder aan. Het was misschien niet m'n beste optreden, maar dat betekent niet dat m'n carrière over is."

Ook Joan slaagde er dit jaar niet in een finaleplaats voor het Songfestival te bereiken. Tijdens de halve finale zong ze vals, wat volgens haar door een technisch mankement kwam. Voor het achtste jaar op rij ontbrak Nederland in de finale van het liedjesfestijn.

"Het was geen blunder", houdt Joan voet bij stuk. "Maar juist iets moois dat alleen niet helemaal goed is gegaan." De zangeres zegt dat het Songfestival dit jaar door veel Nederlanders positiever is benaderd dan voorgaande jaren. "Mensen hebben zich echt geïnteresseerd in wat ik doe en wat ik te vertellen heb. Ik heb er uiteindelijk alleen maar mooie dingen aan overgehouden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren