logo songteksten.net

Reünie Kylie Minogue en Jason Donovan afgeblazen

(Novum) - Een herenigingsoptreden van Kylie Minogue en Jason Donovan gaat niet door. Het concert, dat woensdag zou plaatsvinden in het Londense Hyde Park, is afgeblazen vanwege het slechte weer van afgelopen weekeinde.

Volgens organisator en PWL-platenbaas Pete Waterman is de ondergrond van het park 'te onveilig' na het noodweer van het Wireless-festival afgelopen weekeinde. Hij zegt ontzettend teleurgesteld te zijn. "Mensen zijn vanuit de hele wereld gekomen om dit mogelijk te maken", vertelt hij aan de BBC. "We kijken nu wat we kunnen doen."

Minogue en Donovan speelden samen in de Australische soap Neighbours, hadden een relatie en zongen de hit Especially For You. Tijdens het concert, bedoeld om oude acts van platenlabel PWL te herenigen, zouden ze voor het eerst in ruim twintig jaar weer samen op het podium staan.

"Het is spijtig om te horen dat de show is afgeblazen", reageert de 44-jarige Minogue op haar website. "Ik leef mee met alle fans die kaartjes hadden voor dit speciale evenement. Jason en ik hadden goed gerepeteerd en konden niet wachten om onze muziek met iedereen te delen."

Naast Minogue en Donovan zouden ook onder meer Steps en Bananarama acte de présence geven. Waterman hoopt dat het concert op een later tijdstip alsnog kan doorgaan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren