logo songteksten.net

Paul Turner wil een Kardashian zijn

(Novum) - Paul Turner ziet het helemaal zitten om een realityster te worden. "Ik wil een Kardashian zijn!", zegt de zanger in Spits. Turner is vanaf maandag te zien in het realityprogramma De Zomer van Paul en Pauline, een online show van RTL. "In dit programma kunnen mensen zien hoe ik ben en dat maakt het zo leuk."

De zanger, die als vierde eindigde in het tweede seizoen van The Voice of Holland, is bezig met zijn eerste single. Het nummer komt naar verwachting in september uit. "Het wordt een popliedje en het moet bij iedereen een glimlach op het gezicht brengen", vertelt de 26-jarige Brit.

De single en clip zijn opgenomen in Los Angeles. Hij schakelde hiervoor een producer in die eerder met onder anderen Katy Perry werkte. "Weer zo'n knijpmoment! Zingen en optreden zijn mijn twee grootste passies en dat zal altijd zo blijven."

Turner hoopt toch dat hij naast zijn muzikale carrière ook door kan gaan met realityprogramma's. "Ik wil graag alles delen. Ik kom uit een show waar mensen voor mij stemden, dus op deze manier kan ik hen binnen laten in mijn leven en iets terug doen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren