logo songteksten.net

Kylie Minogue en Jason Donovan samen met kerst

(Novum) - Kylie Minogue en Jason Donovan brengen de kerstdagen wellicht samen door. Het reünieoptreden, dat vorige maand op het laatste moment werd afgelast, wordt waarschijnlijk verschoven naar kerst. Dat vertelt organisator Pete Waterman aan de BBC.

Volgens Waterman is vrijwel alles rond voor de show. Hij moet echter nog een artiest zien te strikken, maar onduidelijk is of het om Minogue of Donovan gaat. "Als ik die artiest ervan kan overtuigen minstens tot kerstavond te blijven, kunnen we onze gang gaan."

Waterman, die met artiesten van zijn label PWL tientallen nummer 1-hits scoorde, hoopt het concert uit te smeren over twee dagen. Hij heeft de O2 Arena op het oog als locatie.

De platenbaas hoopte drie weken geleden verschillende artiesten van PWL te herenigen. Slecht weer gooide echter roet in het eten, de ondergrond van het Londense Hyde Park was te onveilig na noodweer.

De voormalige geliefden Minogue en Donovan zouden voor het eerst in 23 jaar weer hun hit Especially for You ten gehore brengen. Ook Bananarama, Steps en Dead or Alive zouden op het podium klimmen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren